WeCrashed: Jared Leto promění multimilionový startup ve vlastní kult

WeCrashed: Jared Leto promění multimilionový startup ve vlastní kult | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 13 obrázků
Trailer představuje manželské problémy oscarového Jareda Leta a Anne Hathaway na pozadí vzestupu a pádu společnosti WeWork.

Apple na své streamovací platformě již brzy vydá novou sérii založenou na skutečném příběhu manželů Adama a Rebekah Neumannových, zakladatelů multimiliardové společnosti WeWork. Ústřední pár zahrají držitelé Oscara Jared Leto (Klan Gucci, Morbius) a Anne Hathaway (Ďábel nosí Pradu, Interstellar), přičemž příběh bude vycházet z manželských radostí a strastí na pozadí vzestupu a strmého pádu jejich společnosti. Série nese název WeCrashed a námět vychází z populárního podcastu WeCrashed: The Rise and Fall of WeWork.

Slow Horses: Špionážní seriál s Garym Oldmanem se představuje v traileru
 

WeWork, společnost založená v roce 2010 Adamem Neumannem, se zaměřuje na poskytování, tvorbu a desing jak reálných, tak virtuálních pracovních prostor pro jiné společnosti. Společnost se stala symbolem revoluce na poli poskytování sdílených pracovišť. Adamova manželka Rebekah sice nikdy nebyla oficiálně vedena jako spoluzakladatelka společnosti, vedle svého manžela se stala klíčovou osobou při založení a rozvoji WeWork. Právě nekonečná vzájemná podpora manželů vedla společnost k rozkvětu z jedné kanceláře k multimiliardové společnosti o hodnotě 47 miliard dolarů v průběhu dekády. Jenže jakmile se sláva a bohatství staly součástí každodenního života manželského páru, jejich vztah se obrátil k horšímu.

Trailer se zaměřuje především na Adama a jeho postupnou inklinaci k vytvoření kultu uvnitř společnosti, který by svého zakladatele viděl jako génia s mocí změnit svět. Happeningy WeWorku začaly obsahovat nejen užívání drog, ale i mentální šikanu, Adam se začal stavět do role lídra, který musí být za každou cenu poslechnut. Rebekah se mezitím snaží vymanit z Adamova stínu a začne usilovat o to, aby její přínos byl uznáván.

Tvůrci série jsou Lee Eisenberg (scenárista americké verze Kanclu) a Drew Crevello. Vedle Leta a Hathaway jsou dalšími členy obsazení Kyle Marvin, America Ferrera (Superstone, Jak vycvičit draka) a O.T. Fagbenle (Příběh služebnice). Osmidílná série vychází na Apple TV+ již 18. března.  

WeWork osm let po svém založení v roce 2018 spravovala a nabízela až 4 milióny metrů čtverečních pracovních prostor. Vše se začalo obracet k horšímu, když společnost krutě selhala v pokusu jít se svými akciemi na trh a nabídnout je veřejným investorům. V té době se ale společnosti potýkala s kritikou zaměřující se především na vedení, obchodní model a schopnost dosáhnout finančního zisku. Hodnota společnosti ještě ten rok spadla ze 47 miliard dolarů na „pouhých“ 10 miliard. Adam Neumann vedení společnosti opustil a nyní funguje jako konzultant s ročním výdělkem 47 miliónů dolarů.  

V galerii pod trailerem jsou obrázky. 

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu