Obi-Wan Kenobi: Nový teaser oznámil posunutý termín premiéry

Obi-Wan Kenobi: Nový teaser oznámil posunutý termín premiéry | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Známe kompletní seznam scenáristů série. Nechybí výrazný pixarovský tvůrce.

Star Wars mají pro fanoušky dvě zprávy. Špatnou a dobrou. Ta špatná je, že se chystaný seriál Obi-Wan Kenobi zdrží. Dobrou zprávou je, že zdržení bude jen dvoudenní a fanoušci na oplátku dostanou v den premiéry rovnou dvě epizody!

Nově tedy nemáme očekávat Kenobiho 25. května, ale 27. května. V pátek. To je na jednu stranu pro řadu diváků výhoda, protože o víkendu zkrátka mají víc času, na druhou stranu 27. května má premiéru také napjatě očekávaná 4. řada Stranger Things, takže milovníci žánrovek budou mít celkem co dělat, aby všechno co nejrychleji ukoukali, než sociální sítě zaplaví spoilery.

Změnu termínu oznámil sám představitel hlavní role Ewan McGregor v novém teaseru, v němž nicméně najdeme pouze záběry, které známe již z nedávného traileru. Krátce před vyhlášením nového termínu byl zveřejněný také kompletní seznam scenáristů, kteří jsou každý podepsaný alespoň pod jednou epizodou. Původní scenárista Hossein Amini je podepsaný pod čtyřmi epizodami. Nový vedoucí scenárista Joby Harold, jehož studio najalo jako Aminiho náhradu, když se Kenobiho rozhodlo přepracovat, je podepsaný pod všemi šesti epizodami. Ke čtyřem epizodám přispěl Stewart Beattie. Ke dvěma Hannah Friedman. A ke dvěma Andrew Stanton, spoluautor pixarovek jako Toy Story 1-4, Příšerky s.r.o., Hledá se Nemo, Wall-I nebo Hledá se Dory. Podílel se na závěrečných dílech, tak snad se můžeme těšit na silné vyvrcholení Obi-Wanova příběhu.

Příběh šestidílné minisérie začíná 10 let po dramatických událostech Pomsty Sithů, kdy Obi-Wan zažil svou největší životní prohru, když byl přímým účastníkem pádu svého nejlepšího přítele a žáka Anakina Sykwalkera. V hlavních rolích Ewan McGregor a Hayden Christensen. Za kamerou stojí scenárista Joby Harold a režisérka Deborah Chow. Joel Edgerton se vrací jako Owen Lars, Bonnie Piesse jako Beru Whitesun Lars. Dále hrají Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie a Maya Erskine. Série se začne vysílat 25. května 2022.

Podklady a foto: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu