Volejte Saulovi: Ten nejmazanější právník pod sluncem je zpátky

Volejte Saulovi: Ten nejmazanější právník pod sluncem je zpátky | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 2 obrázky
Začínal jako advokát perníkového táty. Teď končí jeho vlastní seriál, kde pokračoval v propadu do morálního bahna.

Už v noci na zítřek se vrací po delší pauze oblíbený seriál Volejte Saulovi. Ten se soustřední na postavu Jimmyho McGilla, alias Saula Goodmana, slizkého právníka představeného v seriálu Perníkový táta (Breaking Bad). V nové sérii, která Perníkovému tátovi předchází a částečně s ní běží paralelně, se diváci dozvídají, nejen to, jak se z Jimmyho stal Saul, ale vystupuje v něm i celá řada dalších postav z Breaking Bad. Opět jde o velkolepou charakterní studii a příběh morálního úpadku, ačkoliv z trochu jiného úhlu pohledu, než tomu bylo v Perníkovém tátovi. Spin-off je možná o něco méně třaskavý, než původní seriál, ale pokud jde o hutné charakterní drama, tak se najdou diváci, podle nichž je Saulův příběh dokonce ještě lepší, než ten Waltera a Jesseho.

Série běží od roku 2015 a na poslední, šestou, řadu si diváci museli počkat kvůli koronavirovému zdržení dva roky. Na rozdíl od předchozích řad má ta závěrečná rovnou 13 epizod, které se budou vysílat na dvě etapy. První „půlka“ poběží ode dneška až po 23. května a zbytek se dočká uvedení od 11. července po 15. srpna.

Závěrečná řada uzavře příběh svého rozporuplného protagonisty Jimyho (Bob Odenkirk) a jeho proměnu v mafiánského právníka Saula. Rozřešení se dočká také Jimmyho komplikovaný vztah s Kim (Rhea Seehorn), jež prochází vlastní osobní krizí. Mike (Jonathan Banks), Gus (Giancarlo Esposito), Nacho (Michael Mando) a Lalo (Tony Dalton) mezitím hrají svoji smrtící hru kočky s myší. Podle autorů má být závěrečná řada seriálu ta nejvíc ambiciózní, překvapivá a srdceryvná.

Krom návratu ústředních postav bylo potvrzeno, že se v rolích Waltera a Jesseho vracejí Bryan Cranston a Aaron Paul. Autory seriálu jsou Peter Gould a Vince Gilligan. Seriál vzniká primárně pro americkou stanici AMC, u nás jej tradičně přináší Netflix. Ten první epizodu 6. řady nabídne tuto středu.

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Jakub | 21.04.2022 23:16
Dobrý den, nevíte proč na Netflixu pořád nevidím šestou řadu?
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu