Tulsa King: Je tu první pohled Stallonea v jeho nové mafiánské roli

Tulsa King: Je tu první pohled Stallonea v jeho nové mafiánské roli | Fandíme seriálům
Paramount
Zobrazit další 1 obrázek
Tulsa King: Je tu první pohled Stallonea v jeho nové mafiánské roli.

Sylvester Stallone i na stará kolena stále zkouší hrát v nejrůznějších akčních filmech. V jeho případě to ještě většinou bývá docela uvěřitelné, ne jako když je kupříkladu Liam Neeson nucený na plátně někam prchat. Na druhou stranu už Sly není taková star jako kdysi, a tak mimo pokračování svých dřívějších hitů dostává nabídky v béčkách typu Plán útěku 3 či Jedna mezi oči. Jsou ale i jiné žánry, kde jde být před kamerou za drsňáka. Například kriminálky. A Stallonea to vždycky táhlo k dramatickému herectví, takže v jeho případě jde o ideální spojení.

Spojení nám bude nabídnuto v chystaném seriálu Tulsa King, kde Sylvester hraje Dwighta „Generála“ Manfrediho, newyorského mafiánského kápa, který začíná znovu stoupat po kriminálním žebříčku v podstatně méně prestižní Tulse. Seriál pro streamovací službu Paramount+ (u nás by měla být do budoucna součástí připravované služby SkyShowtime) se natáčí od konce března v americké Oklahomě a dole v galerii můžete vidět první zveřejněnou fotku.

Sylvester Stallone v seriálu hraje italského mafiána Dwighta „Generála“ Manfrediho z New Yorku. V životě se krom zločinu nevěnoval ničemu jinému. 25 let strávil ve vězení, když na něj spadla vina za zločiny jeho šéfů. Nikoho neprásknul, odseděl si svoje a teď je venku. Ocitá se v oklahomské Tulse, což je v porovnání s New Yorkem maloměsto, na jaké není zvyklý. Maloměsto moderní a přímé. V tomhle nezvyklém prostředí se snaží postavit na nohy. Šéfové po něm chtějí, aby zase začal vydělávat. Začne dávat dohromady nový místní gang a zábava může začít. Dwightova cesta k moci má být v rámci žánru skutečně netradiční tak snad příznivci gangsterek či Stallonea budou mít na co koukat. Produkuje Taylor Sheridan, scénář spolu s ním napsal Terence Winter. Premiéra je předběžně stanovená na letošní podzim.

Podklady a foto: Sylvester Stallone, Paramount+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu