Papírový dům: Korea – Nové vykrádání banky přinese velké měřítko

Papírový dům: Korea – Nové vykrádání banky přinese velké měřítko | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Revoluční zločin se chce zapsat do dějin. Ale bude opravdu revoluční? Nebo jen okopíruje španělský originál?

24. června Profesor znovu zavelí a složitý plán se dá do pohybu. Ne, populární španělský seriál se nevrací. A je to asi dobře, protože jakkoliv tvůrci původního Papírového domu dokázali jednotlivé scény točit extrémně zábavně, asi málokdo by rozporoval názor, že jednotlivé zápletky byly postupně víc a víc přitažené za vlasy.

Namísto dalšího pokračování je tu remake Papírový dům: Korea, kde se začíná s čistým štítek a tvůrci si mohou vývoj situace přitáhnout za vlasy úplně po svém, dle vlastní libosti. I když, je otázkou, jak moc se vlastně nová verze od té původní odkloní. Prostředí sjednocené Koreje je nové, bankovní dům vypadá jinak a liší se spousta detailů. Zároveň ale dostáváme celou řadu povědomých elementů, jako když si Profesor telefonuje s inspektorkou apod. A přeci jen, pokud by se dějová struktura držela té původní až příliš těsně, mezinárodní fanoušci by asi nebyli zrovna nadšení z toho, že v remaku dopředu dokážou odhadnout, jak se každá situace vyvine…

Netflix novinku nabídne 24. června. Jako Profesor v korejské verzi vystupuje Yoo Ji-Tae (Old Boy). Jako vyšetřovatelka Seon Woo-jin a hlavní Profesorova oponentka vystupuje Yunjin Kim (Ztraceni). Dále jsou tu Park Hae-Soo (Hra na oliheň) jako Berlín, Jeon Jong-seo (Vzplanutí) jako Tokyo, Won-jong Lee jako Moskva, Kim Ji-hoon jako Denver, Yoon-ju Jang jako Nairobi, Hyun-Woo Lee jako Rio, Ji-Hoon Kim jako Helsinky a Kyu-Ho Lee jako Oslo. Režíruje Kim Hong-sun, scénář napsal Ryu Yong-jae.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu