Westworld: Ve 4. řadě se nečekaně vrátí stará známá postava

Westworld: Ve 4. řadě se nečekaně vrátí stará známá postava | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Více se dozvídáme také o lehce překvapivém návratu Evan Rachel Wood.

Tvůrci a herci seriálu Westworld vystoupili na festivalu ATX, kde odhalili řadu novinek o očekávané čtvrté řadě, jež bude mít premiéru na HBO26. června. Společně s hlavní scenáristkou Lisou Joy vystoupila na pódiu například Evan Rachel Wood, jejíž Dolores v závěru 3. řady zdánlivě definitivně zemřela.

Jak je tedy možné, že Wood opět vidíme vedle ostatních herců? Joy trochu s nadsázkou říká, že jí Evan prostě přirostla k srdci a nenechala se odbýt, takže nezbývalo než pro ni napsat novou postavu. Ta se jmenuje Christina a žije ve městě, jež připomíná New York. Je to na první pohled úplně obyčejná žena, která se snaží prorazit jako spisovatelka a žije nudným, obyčejným životem. Žije společně se spolubydlící (Ariana DeBose), která je do ní možná zakoukaná, co však dlouholeté fanoušky zaujme daleko víc je to, s kým si Christina vyrazí na rande.

Po pauze ve třetí řadě se totiž znovu do seriálu vrací James Marsden! Ten hrál v prvních dvou řadách umělého muže Teddyho a následně příběh opustil. Teď uvidíme na scéně někoho, kdo jako Teddy vypadá. Jakékoliv bližší podrobnosti o jeho návratu nemáme. A podobně tajuplný byl také Jeffrey Wright, když se rozpovídal o návratu svého Bernarda.

V tuhle chvíli je tajemstvím, kam má vlastně namířeno. Jak pro nás, tak pro něj. Bernard prý bude takovou „Alenkou v říši divů“, která vstupuje do „králičí nory v králičí noře“. Zatím nevíme, kdy a kde se vlastně z nory vynoří a celá tahle dějová linka zřejmě bude dost meta.

Publikum na ATX festivalu také vidělo novou ukázku ze seriálu, kde se Bernard a Stubbs (Luke Hemsworth) scházejí s novou postavou, jíž představuje Aurora Perrineau. Ta je pro jistotu tak tajuplná, že ani samotná herečka vlastně ani nevěděla, o jakou roli se v seriálu uchází. O postavě víme, že je součástí jakési tajuplné skupiny, s níž se Bernrd snaží setkat…

Do premiéry nové řady zbývá ještě pár týdnů, zatím si můžete pustit první trailer, pokud jste jej ještě neviděli.

Fotky jsou ilustrační, předchozí řady Westworldu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Václav | 06.06.2022 19:26
Už tři řady byly až dost. Byl jsem šťastný, že to nějak jakž takž rozumně dopadlo. Nevím co v nové řadě chtějí řešit?! Aby to nedopadlo jak druhá řada seriálu HBO MAX Vychování vlky. První řada byla celkem logická a pochopitelná, ale co předvádí autoři scénáře teď je na hlavu! Absolutní bláboly, oni asi sami nevědí co mají natáčet.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu