Evil: Satanistická Akta X dostanou 4. řadu

Evil: Satanistická Akta X dostanou 4. řadu | Fandíme seriálům
Paramount / CBS
Šetření hororových případů plné černého humoru i zajímavých morálních otázek se ještě jednou vrátí.

Už od roku 2019 nenápadně vzniká seriál Evil. Není to ten typ seriálu, co plní přední stránky virtuálních magazínů, ale má své věrné fanoušky a troufnu si tvrdit, že ať už by si nezainteresovaný divák myslel o Evil cokoliv, tak snad nikdo by asi téhle hororové chuťovce nemohl upřít, že na ní tvůrci pracují s viditelnou chutí, že to není nějaká prázdná zakázková tvorba.

Fanoušky tak určitě potěší, že byla oficiálně schválená 4. řada, která dorazí s největší pravděpodobností někdy v příštím roce. Třetí řada se vysílá právě teď, obecně sklízí pozitivní hodnocení a na službě Paramount+, pro níž primárně vzniká, je to jeden z pěti nejsledovanějších původních pořadů.

Seriál by mohl do určité míry divákům připomínat Akta X, když v každé epizodě nabízí nějaký nový nadpřirozený případ. Ty vyšetřuje speciálně sestavená trojice vyšetřovatelů, která má katolické církvi pomoci rozčlenit potenciálně nadpřirozené události od racionálně vysvětlitelných jevů. David (Mike Colter) je začínající kněz, jenž je přesvědčený, že viděl Boha. Kristen (Katja Herbers) forenzní psycholožka, jenž se však dotkla zla daleko víc, než by bylo pro někoho v její pozici záhodno. A Ben (Aasif Mandvi) je technický expert týmu, velký skeptik původem z muslimské rodiny.

Některé jejich případy jsou prezentovány jako jednoznačný podvod (nebo jinak vědecky vysvětlitelný jev), jindy jako diváci na vlastní oči vidíme nejrůznější démony, později pro změnu zůstáváme lehce na pochybách. Seriál kombinuje zajímavou psychologii konstantně pochybující ústřední trojice, moderní technologie s prastarými náboženskými tradicemi a do toho všeho s chutí přimíchává velkou porci černého humoru. Pro milovníky mysteriózních sérií určitě titul, který stojí minimálně za vyzkoušení. Nabídka pořadů připravovaných pro Paramount+ snad bude v dohledné době ve střední Evropě dostupná skrze nově vznikající službu SkyShowtime.

Foto: Paramount

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu