Co přinese Comic-Con 2022: Hra o trůny, Pán prstenů, Živí mrtví a ti druzí

Co přinese Comic-Con 2022: Hra o trůny, Pán prstenů, Živí mrtví a ti druzí | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit další 1 obrázek
Vybíráme to nejzajímavější z letošního programu obří fanouškovské akce Comic-Con, která tradičně zásobí diváky hromadou novinek.

Akce typu Comic-Con není třeba představovat už ani žánrovým fanouškům v Česku, kde se také několik let podobný masivní sraz příznivců komiksů, fantastiky a cosplaye pořádá. Největší akcí svého druhu na světě je každoroční Comic-Con v americkém San Diegu. Tedy alespoň pokud jde o množství hvězdných hostů a počet novinek ze světa filmů a seriálů. Poslední dva roky se Comic-Con odehrával kvůli Covidu pouze v okleštěné podobě, letos se opět vrací v plné síle, takže na fanoušky komiksů a fantastiky opět potenciálně čeká celá řada zajímavých zpráv. Filmový program jsme rozebrali v samostatném příspěvku. Pokud jde o novinky seriálové, můžeme se těšit na následující panely:

Začínáme ve čtvrtek, ve 23:15 našeho času, kdy se nám blíže představí nový seriál ze světa Lovců pokladů nazvaný National Treasure: Edge of History (zhruba „Lovci pokladů: Na hraně historie“). Ve 23:45 se následně představí seriálové zpracování úspěšného románu Vampýrská akademie.

To byl jen rozjezd, zajímavější to bude v pátek. Už v 0:30 středoevropského času má prezentaci mysteriózní seriál Odloučení (Severance) od Bena Stillera. Pokud se už nemůžete dočkat, až se dozvíte, jak to bylo dál se zaměstnanci firmy, kteří si nepamatují, co dělají ve volném čase, tak můžete doufat, že tvůrci odhalí něco nového. V 19:30 dostane prostor Pán prstenů: Prsteny moci. Ve 20:45 pak na jedno z velkých pódií vtrhne Marvel. Konkrétně tedy jeho animované oddělení. Očekává se prezentace seriálů X-Men 97, Marvel Zombies, druhé řady What If…? a dalších. Ve 21:30 se představí zombie novinka Tales of the Walking Dead a ve 22:30 finální epizody mnohaletého hitu Živí mrtví. Ve stejnou dobu začíná také panel pro Paper Girls, seriálovou novinku, jež má potenciál ukrátit všem fanouškům Stranger Things čekání na 5. řadu.

V sobotu seriálový program začíná v 19:00 s hororovou chuťovkou Evil. Už ve 20:30 nastupuje na scénu novinka ze světa Game of Thrones, Rod draka. Očekávat můžeme tvůrce, herce i samotného George R.R. Martina. Ve shodném čase začíná také panel Simpsonových, který představí chystané epizody. Ve 21:45 se letí za hranice známého vesmíru, když se o slovo přihlásí seriály ze světa Star Treku. Ve 23:00 našeho času se dozvíme víc o seriálovém zpracování Interview s upírem a ve 23:30 dostane slovo seriálové zpracování Sandmana, jednoho z vůbec nejoceňovanějších komiksů.

Neděle už bude spíš takový dojezd, zmiňme tedy alespoň panel upířího seriálu Co děláme v temnotách, jehož panel začne ve 22:15 našeho času.

Pokud by vás zajímalo, jak jednotlivé prezentace sledovat, tak smutnou zprávou je, že žádný živý feed se z místa konání nepřenáší. Nicméně se podívejte na sociální sítě těch největších amerických filmových webů. Tam zjistíte, které své redaktory jednotlivé servery na Comic-Con vyslaly. A pokud dané redaktory budete sledovat na Twitteru, tak od nich s velkou pravděpodobností můžete očekávat živé tweetování všeho zajímavého, co se šustne. Anebo samozřejmě kontrolujte náš web, budeme Comic-Con celý víkend sledovat a naservírujeme vám vše, co stojí za pozornost v jednotlivých článcích. Souhrn toho nejzajímavějšího, co bude k vidění na poli filmovém, jsme přinesli v samostatném příspěvku. Kompletní program Comic-Conu najdete na oficiálních stránkách.

Titulní foto: Pán prstenů: Prsteny moci

Zdroje: San Diego Comic-Con

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu