Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora – Nový trailer představil hororový bonbonek

Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora – Nový trailer představil hororový bonbonek | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 29 obrázků
Netflix uvede sérii hororových povídek, které pro naši zvrhlou zábavu vybral žánrový mistr, Guillermo del Toro.

Režisér Guillermo del Toro sice točí velkofilmy jako Pacific Rim nebo ambiciózní dramata jako Tvář vody, ale ani v těchto filmech se neztratí jeho hororové kořeny a Guillermo natočil i několik otevřeně hororových snímků, jako jsou Mimic, Devil nebo Purpurový vrch. Jako producent už v minulosti pomohl na svět řadě hororových celovečeráků druhých autorů (Mama, Nebojte se tmy, Paroží) a teď to dělá pro Netflix v rámci antologické série Kabinet kuriozit Guillerma Del Tora (Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities).

Nová antologie má v tuto chvíli 8 epizod a Netflix ji uvede netradičním způsobem, kdy od 25. října bude každý den uvolňovat dva další díly. Del Toro je showrunnerem celého projektu společně s J. Milesem Dalem, který v minulosti režíroval epizody pro několik seriálů a podílel se na produkci několika Guillermových filmů (Ulička přízraků, Paroží, Tvář vody, Mama, seriál The Strain / Agresivní virus). Del Toro osobně vybral několik filmařů, které na jednotlivých epizodách nechal vyřádit. Cílem bylo nabídnout širokou škálu hororových zážitků, jež mají testovat hranice žánru. Guillermo také každou epizodu uvádí jako vypravěč.

Níže si můžete přehrát trailery, v galerii jsou zveřejněné fotografie. Tady je přehled jednotlivých epizod:

Položka 36

V hlavních rolích Tim Blake Nelson, Elpidia Carrillo, Demetrius Grosse a Sebastian Roché. Režíruje Guillermo Navarro (Hannibal, Preacher) - letitý del Torův kameraman (Pacific Rim, Hellboy, Faunův Labyrint), autory scénáře jsou Regina Corrado (Deadwood, The Strain) a Guillermo del Toro.

Hřbitovní krysy

V hlavní roli David Hewlett, scénář a režie Vincenzo Natali (Kostka, Hannibal, Westworld).

Mimo

V hlavních rolích: Kate Micucci a Martin Starr. Režie: Ana Lily Amirpour (Sama nocí tmou). Scénář: Haley Z. Boston (Brand New Cherry Flavor).

Pitva

V hlavních rolích F. Murray Abraham, Glynn Turman a Luke Roberts. Režíroval David Prior (Prázdnota), scénář napsal David S. Goyer (Sandman, trilogie Temného rytíře).

Pickmanův model

V hlavních rolích Ben Barnes, Crispin Glover a Oriana Leman. Režie: Keith Thomas (Žhářka, The Vigil). Scénář napsal Lee Patterson (Curve, The Colony) na motivy povídky H.P. Lovecrafta.

Snění v domě čarodějnic

V hlavních rolích: Rupert Grint, Ismael Cruz Cordova, DJ Qualls, Nia Vardalos a Tenika Davis. Režie: Catherine Hardwicke (Lords of Dogtown, Twilight), scénář Mika Watkins (Černé zrcadlo) na motivy povídky H.P. Lovecrafta.

Šum křídel

V hlavních rolích: Essie Davis, Andrew Lincoln a Hannah Galway. Námět: Guillermo del Toro. Scénář a režie: Jennifer Kent (Babadook The Nightingale).

Prohlídka

V hlavních rolích: Peter Weller, Eric André, Sofia Boutella, Charlyne Yi, Steve Agee, Michael Therrialt a Saad Siddiqui. Režie Panos Cosmatos, který napsal scénář společně Aaronem Stewart-Ahnem.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu