Holky z vejšky: Sexuální zrání na vysoké se vrací na HBO

Holky z vejšky: Sexuální zrání na vysoké se vrací na HBO | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 3 obrázky
Pusťte si trailer pro blížící se druhou řadu seriálu The Sex Lives of College Girls, kde je striptýz téma číslo jedna.

Loni nám HBO nabídlo skvěle hodnocený seriál The Sex Lives of College Girls. To v překladu znamená zhruba Sexuální život holek z vysoké, ačkoliv je u nás seriál uváděný pod titulem Holky z vejšky. Názve je ale samozřejmě vedlejší, podstatné je, že 17. listopadu startuje 2. řada.

Seriál pojednává přesně o tom, co slibuje název. Čtyři různorodá děvčata se na vysoké setkají ve společném ubytování na koleji. Sledujeme tak, jak na sebe narážejí různorodé osobnosti, jak si holky lezou na nervy, ale také se dovedou vzájemně podržet. Všechny zažívají lásky nebo prostě sexuální dobrodružství, stejně jako trable se studiem, rodiči či financemi. Seriál přichází z dílny talentované Mindy Kaling, která si v současnosti užívá toho, že má v éteru hned dva různé komediální hity – Krom Holek z vejšky ještě Tenkrát poprvé na Netflixu.

Druhá řada „Holek“ poběží do 15. prosince a nabídne 10 epizod. Níže přiložený trailer ukazuje, že holky budou pořádat vysokoškolskou pánskou striptérskou show, popřípadě okukovat dobře stavěného kluka z vedlejšího pokoje. V hlavních rolích se vracejí Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Reneé Rapp a Alyah Chanelle Scott. Ve druhé řadě nově vystupují také Mekhi Leeper, Christopher Meyer, Lolo Spencer, Ilia Isorelys Paulino, Mitchell Slaggert a Fenika Williams. Seriál spolu s Kaling vytvořil Justin Noble.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu