Gentlemani: Seriálové zpracování úspěšné gangsterky odhalilo herecké obsazení

Gentlemani: Seriálové zpracování úspěšné gangsterky odhalilo herecké obsazení | Fandíme seriálům
STX Films
Drogový byznys v Anglii má nového šéfa.

Netflix přinese divákům nový seriál, který bude vycházet ze snímku Gentlemani (The Gentlemen) od Guye Ritchieho. Ten se v roce 2019 stal nenápadným diváckým hitem a o tři roky později se pro fanoušky připravuje volné pokračování.

Hlavním hrdinou nového příběhu je Eddie Halstead, který po své otci podědí rozlehlé panství. Záhy však zjišťuje, že se v podzemí pod pozemky rozkládá marihuanové impérium, které patří legendárnímu dealerovi Mickeymu Pearsonovi. Eddie byl dosud vzorný voják s neposkvrněnou pověstí. Má v sobě to, co je zapotřebí, aby se dokázal prosadit v britském kriminálním podsvětí a stanul v čele celého impéria?

Zatím nepadla jakákoliv zmínka o tom, že by se měl vrátit Matthew McConaughey, který v původním filmu hrál Mickeyho Pearsona. Do role Eddieho byl nicméně obsazený Theo James (série Divergence, Zakletý v čase, Bílý lotos). A známe už i další představitele ústředních úloh.

Vinne Jones (Sbal prachy a vypadni, Podfu(c)k) hraje Geoffa Seacombea, správce panství. Kaya Scodelario (Piráti z Karibiku 5, Labyrint) hraje Susie Glass, Geoffův protiklad a někoho, kdo dohlíží na Mickeyho drogový byznys. Daniel Ings (I Hate Suzie) vystupuje jako Freddy Halstead, Eddieho starší bratr, který dluží peníze nebezpečným lidem. Joely Rachardson (Milenec lady Chatterleyové) hraje lady Sabrinu, matku Eddieho a Freddyho. Krom toho byli do zatím neodhalených rolí obsazeni Giancarlo Esposito (Volejte Saulovi, Mandalorian) a Peter Serafinowicz (Klíšťák).

Guy Ritchie je spoluautorem seriálu a zrežíruje první dvě epizody. Hlavním scenáristou je Matthew Read (Curfew, Pusher). Natáčení v Londýně začne každým dnem, seriálu bychom se tak mohli dočkat v příštím roce. Bude mít 8 epizod.

Foto je ilustrační, z filmových Gentlemanů

Zdroje: Deadline, Deadline II, Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu