Horká hlava: V apokalyptickém světě se šíří nebezpečný virus hlasem

Horká hlava: V apokalyptickém světě se šíří nebezpečný virus hlasem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si trailer dystopického seriálu s originální zápletkou, ze světa kde slova mohou být smrtící.

Je běžné, že na Netflixu krom anglicky mluvených seriálů vídáme také řadu španělských, německých, korejských, francouzských či skandinávských. Poslední dobou začínají přibývat také tituly z méně obvyklých destinací, jmenovitě například z Polska nebo Turecka. Z toho jste možná viděli mysteriózní Dar nebo apokalyptický Yakamoz S-245. A s katastrofickými potížemi planety Země si pohrává také novinka Horká hlava (Hot Skull, Sicak Kafa).

Příběh je zasazený do světa, kterým otřásla epidemie šílenství označovaná jako „žvatlání“. Nákaza se šíří skrze lidskou řeč. Bývalý lingvista Murat Siyavuş je jediný člověk, který je ze záhadných důvodů vůči chorobě imunní. Murat svou výjimečnost tají, avšak když je odhalený, represivní síly tyranské vlády jsou mu záhy v patách. Nezbývá mu, než opustit bezpečnou zónu a uprchnout do trosek, které zbyly z Istanbulu. Tam se snaží vypátrat, co stojí za jeho „horkou hlavou“ a podstatu celé nákazy.

Seriál slibuje, že divákům nabídne komplexně zpracovaný fiktivní svět, ovládaný specifickými pravidly. Dystopické dobrodružství má 8 epizod a vychází ze stejnojmenného románu od Afşina Kuma. Autorem seriálu je Mert Baykal. V hlavních rolích vystupují Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Zerrin Sümer, Yetkin Dikinciler, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi, Cüneyt Uzunlar a Haluk Bilginer.

Netflix novinku nabídne 2. prosince.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu