Papírový dům: Korea – Trailery lákají k novým epizodám

Papírový dům: Korea – Trailery lákají k novým epizodám | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Už za několik dní Netflix uvede nové díly korejské předělávky oblíbeného lupičského seriálu.

Netflix remakuje sám sebe a letos v červnu zveřejnil prvních 6 epizod pro Papírový dům: Koreu. Asijské zpracování španělského hitu nabídlo oproti originálu jiné kulturní pozadí a částečně odlišné charaktery postav, nicméně vývoj děje byl u letošní novinky s La Casa de Papel prakticky shodný. Akorát jsme události dostali v nahuštěnější podobě, kdy se dějové linky zjednodušily a stejné množství děje napěchovalo do menšího počtu epizod.

9. prosince bude uvedeno dalších šest epizod, s nimiž se můžete blíže seznámit v přiložených upoutávkách. Dva trailery doplňuje ještě čerstvý klip, který byl zveřejněný v rámci brazilské akce CCXP. Pokud jste sledovali původní Papírový dům, tak scénu nejspíš bezpečně poznáte. Jde o moment, kdy se zásahová jednotka policie snaží do banky dostat skrze zásobovací vrata a ve skladišti následně dojde k divoké přestřelce.

Papírový dům: Korea je remake španělského seriálu Papírový dům, který pojednává o promyšleném plánu na vykradení banky. Jako Profesor v korejské verzi vystupuje Yoo Ji-Tae (Old Boy). Jako vyšetřovatelka Seon Woo-jin a hlavní Profesorova oponentka vystupuje Yunjin Kim (Ztraceni). Dále jsou tu Park Hae-Soo (Hra na oliheň) jako Berlín, Jeon Jong-seo (Vzplanutí) jako Tokyo, Won-jong Lee jako Moskva, Kim Ji-hoon jako Denver, Yoon-ju Jang jako Nairobi, Hyun-Woo Lee jako Rio, Ji-Hoon Kim jako Helsinky a Kyu-Ho Lee jako Oslo. Režíruje Kim Hong-sun, scénář napsal Ryu Yong-jae.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu