Lioness: Nová série o supertajném programu CIA láká na silné obsazení

Lioness: Nová série o supertajném programu CIA láká na silné obsazení | Fandíme seriálům
Netflix
Oblíbený autor drsných seriálů Taylor Sheridan (Yellowstone, Tulsa King, Mayor of Kingstown) chystá další kousek.

Diváky příběhy z prostředí špionáže baví odnepaměti. Stále vznikají nové a nové a přesto si pořád dokážou získat pozornost. Novinka Lioness to zkouší i skrze zajímavé obsazení, když v sérii vystoupí Zoe Saldaña, Nicole Kidman či Morgan Freeman.

Název seriálu je odvozený od skutečného programu CIA. Do příběhu vstupujeme společně s mladou, drsnou a nadšenou mariňačkou Cruz Manuelos. Ta je rekrutována do speciálního týmu, který se snaží infiltrovat své členy do teroristických organizací a rozložit je zevnitř.

Cruz ztvárnila Laysla De Oliveira (Zámek a klíč), Zoe Saldaña hraje šéfku programu Joe, která je pověřená výcvikem svých svěřenkyň. Nicole Kidman hraje Kaitlyn Meade, vysoce postavenou členku CIA, která je zvyklá po celou kariéru hrát komplikované politické hry. Morgan Freeman hraje ministra vnitra Spojených států.

Dále hrají Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur a Hannah Love Lanier. Autorem seriálu je Taylor Sheridan, který je podepsaný pod snímky Sicario, Za každou cenu či Wind River. Ze seriálů připravil Yellowstone, Mayor of Kingstown, 1883, Tulsa King nebo 1923. Mezi producenty série figurují také Saldaña a Kidman.

Novinku nabídne zahraniční služba Paramount+. Vypadá to, že její obsah by v letošním roce v Evropě snad konečně mohla začít uvádět nová lokální streamovací platforma SkyShowtime.

Titulní foto je ilustrační, Zoe Saldana v Projektu Adam

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu