Love and Death: Elizabeth Olsen jako zabijačka se sekerou v prvním traileru

Love and Death: Elizabeth Olsen jako zabijačka se sekerou v prvním traileru | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 5 obrázků
V novém psychologickém thrilleru HBO představí skutečný příběh ženy v domácnosti, která jednoho dne odhodila své dobré mravy.

Násilní vrazi přitahují filmaře od nepaměti. Příběhy lidí, jako jsou Jeffrey Dahmer nebo Ted Bundy byly zpracovány mnohokrát. A stejným privilegiem se může „pochlubit“ také jedna ženská vražedkyně. Příběh Candy Montgomery, která zabila 41 ranami sekerou manželku svého bývalého milence, už stačil zpracovat celovečerní film A Killing In A Small Town z roku 1990 a loňský seriál Candy: Smrt v Texasu od Disney+. Prakticky souběžně s Candy: Smrt v Texasu nicméně vznikal také seriál Love and Death.

Ten vzniká pro HBO Max. Už je dotočeno a je tu první trailer, který ukazuje, jak se příběhu chopil David E. Kelley, autor hitů jako Sedmilhářky, Stalo se v Montaně nebo Mělas to vědět. Z upoutávky je patrné, že se o případu zřejmě nedozvíme prakticky nic nového. Možná se tohle zpracování o trochu víc pokusí proniknout do hlavy samotné Candy, kterou tentokrát ztvární Elizabeth Olsen, známá jako Wanda Maximoff z marvelovek. Na první pohled také Kelleyho show v ukázce působí jaksi víc senzačně, zatímco Candy: Smrt v Texasu se snažila o značně strohý přístup. Místy působila vlastně až rozvláčně, takže kdo ví, třeba si diváci, kterým není nepříjemné si „užívat“ cizí neštěstí nové zpracování vychutnají víc, než to starší.

Dále hrají Jesse Plemons, Patrick Fugit, Lily Rabe, Keir Gilchrist, Elizabeth Marvel, Tom Pelphrey, Krysten Ritter nebo Beth Broderick. Režírovala Lesli Linka Glatter (The Morning Show, Ve jménu vlasti, Pozůstalí, Newsroom).

Love and Death vypráví skutečný příběh Candy Montgomery, ženy v domácnosti z Texasu, která v roce 1980 sekerou brutálně zavraždila svou známou Betty Gore. Série pojednává o životě Candy a Patta Montgomeryových a Betty a Allana Goreových, dvou párů, které si spokojeně užívají svůj zbožný maloměstský život. To až do chvíle, kdy nemanželská aféra přiměje Candy vzít do ruky sekeru. Minisérie vychází ze série časopiseckých článků a z knihy Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs, kterou napsali John Bloom a Jim Atkinson.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu