Láska je slepá: Čtvrtá řada odhalila obsazení a nový trailer

Láska je slepá: Čtvrtá řada odhalila obsazení a nový trailer | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 33 obrázků
Netflix ukázal, kdo bude hledat lásku v nové sérii oblíbené reality show. Opět to bude divočina.

Vážení a milí fanoušci slepé lásky, pomalu se nám to blíží. První epizody 4. řady populární reality show Love Is Blind (Láska je slepá) budou na Netflixu uvedeny 24. března. Streamovací služba pilně pracuje na tom, aby diváky připravila a uveřejnila slušný balíček propagačních materiálů.

Ukázala se nám třicítka soutěžících. Ty můžete vidět dole v galerii a v jednom z přiložených videí. Pokud by se vám zdálo, že třicet je nějak moc, že v minulých řadách jich bylo přece míň, tak si vzpomeňte na úplně první epizody každé série. Některé účastníky vidíme třeba jen na jednom či dvou rande, jiné dokonce jen ve skupinových scénách v pánském a dámském zázemí. Část pánů a dam svůj protějšek jednoduše nenajde, u části si štáb vyhodnotí, že nejsou vhodným materiálem pro reality show. Sestřih tak už úplně od prvních minut výrazně preferuje ty uchazeče o lásku, kteří posléze postoupí do dalších fází pořadu.

O něco bližší přehled o lidech, na něž se 4. řada skutečně zaměří, si můžete udělat z nového traileru. V tom se na první pohled zdá, že by účastníci mohli být o něco usedlejší („obyčejnější“) než ti ze třetí série, kteří minimálně při prvním pohledu působili víc excentricky nebo přímo karikaturně – typologicky spíš jako klasičtí účastníci reality show, než obyčejní lidé, kteří přišli upřímně hledat lásku. Kdyby obsazení 4. řady skutečně bylo o něco usedlejší, mohla by to být příjemná změna. Zároveň se ale trailer s ubíhajícími vteřinami poměrně výrazně zdramatizuje, takže se zdá, že nás v rámci randění čeká nejeden vyhrocený okamžik...

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu