Láska je slepá: 4. řada v prvním teaseru odhalila datum premiéry

Láska je slepá: 4. řada v prvním teaseru odhalila datum premiéry | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Další skupina romantiků bude hledat zalíbení v lidech, které nemohou vidět, ale pouze je slyší.

Fanoušci reality show Láska je slepá (Love Is Blind) zažívají v posledních dnech žně. Třetí řada nabídla divákům sraz účastníků po několika měsících, kde se ukázalo, které páry spolu vydržely a které se rozešly. Současně Netflix uvádí zbrusu novou show Jako ulití, jíž se účastní i řada lidí, kterým se partnera v Love Is Blind najít nepodařilo. Před několika dny bylo oznámeno, že Netflix vedle dosavadních národních verzí bude další odnož točit také ve Velké Británii. A teď je tu další novinka

Streamovací služba oznámila, kdy uvede 4. řadu pro původní, americkou verzi. První nové epizody diváci uvidí 24. března, kdy se dočkáme rovnou pěti dílů. Další díly budou postupně dávkovány 31. března, 7. dubna a 14. dubna. Celkem nás čeká 12 standardních epizod a následně reunion. Jako moderátoři se opět vracejí Nick a Vanessa Lachey. Tentokrát poznáme nezadané romantiky ze Seattlu.

Pusťte si první teaser a těšte se – v nejbližších týdnech se dočkáme seznámení s novými účastníky.

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Titulní foto je ilustrační, ze starší sezony.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu