Diplomatické vztahy: Na Netflix dorazila napínavá chuťovka

Diplomatické vztahy: Na Netflix dorazila napínavá chuťovka | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 26 obrázků
Příznivci Západního křídla, Ve jménu vlasti či Domku z karet dostali od Netflixu dáreček.

Jestli hledáte na Netflixu zajímavou novinku, která vás zabaví na příjemných pár hodin, už dál nehledejte. Čerstvě streamovací služba nabízí osmidílnou sérii Diplomatické vztah (The Diplomat). V té vždy skvělá Keri Russell ztvárnila velvyslankyni ve Velké Británii, která v době krize pokouší zvládnout svou práci i divoké manželství se známým politikem.

Recenze hodnotí novinku veskrze kladně, kdy průměrná známka na agregátoru Rotten Tomatoes činí 7,6 z 10. Pokud máte rádi populární dramatizaci divokých tajů politiky ve stylu Domku z karet, tak tohle by měla být záležitost přesně pro vás. Kritici Diplomatické vztahy přirovnávají také k Viceprezidentce, Ve jménu vlasti, Západnímu křídlu či Takovým normálním Američanům. Na diváky čekají skvělé herecké výkony, břitké dialogy a napínavé drama v časech politické krize. Je to nicméně celé pojaté jako zábava, takže kdo čeká striktně realistický pohled na mezinárodní diplomacii, ten nepochodí.

Hlavní hrdinka Kate Wyler (Russell) je velvyslankyní USA ve Velké Británii. Původně měla být nasazena v Afghánistánu, přičemž v krizových oblastech vzkvétá. V prostředí tradicionalistické Británie už si tak jistá v kramflecích není. Důsledky vzdálené války se přelévají do zbytku světa a Kate musí budovat strategické aliance a hasit mezinárodní krize. To všechno pod drobnohledem okolí, po boku politické hvězdy Hala Wylera (Rufus Sewell).

Seriál připravila Debora Cahn, jež v minulosti pracovala na Západním křídle, Ve jménu vlasti, Chirurzích či Vinylu. V dalších rolích vystupují David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear nebo Ato Essandoh. Seriál vám může přiblížit také zveřejněný trailer či fotky, které najdete dole pod ním.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu