Black Mirror: První trailer pro 6. řadu

Black Mirror: První trailer pro 6. řadu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Nová série Černého zrcadla se blíží na Netflix. Seznamte se.

Seriál Black Mirror (Černé zrcadlo) Charlieho Brookera vznikl v roce 2011. Jedná se o antologickou sérii, kdy každá epizoda vypráví samostatný satirický příběh, v němž s varovně zdviženým prstem (a často také černým humorem) vykresluje nějaký sci-fi koncept. Jednou se řeší až příliš dokonalá virtuální realita, jindy posmrtný život, neustálý dohled „velkého bratra“, zapojení sociálních sítí do úplně všech aspektů našeho života a mnohem mnohem víc.

 

Seriál začínal v britské televizi, následně se přesunul na Netflix. Dosud nabídl 21 epizod, jeden speciál a jeden interaktivní film. Poslední řada tu byla v roce 2019. Přípravy té další se trochu zadrhly kvůli komplikacím s právy, pak měl Brooker jisté pochybnosti o tom, zda v době pandemie lidé na jeho depresivní příběhy budou zvědaví. Loni byl definitivně oznámen návrat a teď už víme, že nové epizody uvidíme v červnu.

Dřívější zprávy uváděly, že bychom měli dostat více než tři epizody. K tvůrčímu týmu se připojila Bisha K. Ali, autorka série Ms. Marvel. V hlavních rolích opět vystupuje plejáda výrazných hereckých osobností. Konkrétně to jsou: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin s Zazie Beetz. Zatím nevíme, jaké příběhy bychom v nové řadě mohli dostat, ale Brooker tvrdí, že se snažil překvapit nejen diváky, ale i sám sebe a během příprav byla porušena pravidla, která si v minulosti pro seriál sám stanovil.

Dole v galerii najdete dosud zveřejněné fotografie.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu