I'm A Virgo: Obří týpek ční nad svéráznou superhrdinskou báchorkou

I'm A Virgo: Obří týpek ční nad svéráznou superhrdinskou báchorkou | Fandíme seriálům
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 11 obrázků
Pusťte si trailer nového fantaskního seriálu, kde čtyřmetrový mladík konečně objevuje svět a nese to s sebou mnoho dobrého i zlého.

Amazon Prime Video od 23. června nabídne nový seriál I'm a Virgo. Hrdinou fantaskního příběhu je čtyřmetrový Cootie, dospívající mladý muž z kalifornského Oaklandu. Jeho adoptivní rodiče nemají velkou důvěru v okolní svět, a tak Cootieho ukrývají a nedovolí mu vůbec opouštět dům. Když se konečně podívá ven, zasáhne ho naráz směs protichůdných vjemů, kdy svět dává plně na odiv jak svoje pozitivní, tak negativní stránky.

Série je zpracovaná v lehce snovém stylu a slibuje „mytologický pohled na moment, kdy utlačovaní konečně povstanou“. Zároveň I'm a Virgo pokládá otázku, proč se v příbězích tak často stavíme na stranu utiskovatelů, zatímco skutečné hrdiny přehlížíme. Zveřejněná upoutávka prozrazuje, že si k tomu seriál vypůjčuje kulisy superhrdinského příběhu, když se jeden rádoby hrdina rozhodne Cootieho zneužít k tomu, aby si z něj udělal nebezpečného protivníka a na jeho porážce si honil triko.

Krom superhrdinských filmů jsou v upoutávce cítit tragické monster horory o nepochopených odlišných tvorech všeho druhu, popřípadě příběhy o lidech, kteří jsou z nějakého důvodu světem nepolíbení a najednou se musí zorientovat (vzpomeňte třeba na film Dožeň, co se dá!, v němž Brendan Fraser prožil dospívání zavřený v protiatomovém krytu, než vylezl ven na svět).

Seriál napsal a natočil Boots Riley, jenž má na triku celovečerní film Sorry to Bother You, který srší nápady, má vesměs pozitivní recenze, ale zároveň je divácky dost nepřístupný. V hlavních rolích seriálu I'm A Virgo vystupují Jharrel Jerome, Brett Gray, Kara Young, Allius Barnes, Olivia Washington a Mike Epps.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu