Přeplněný pokoj: Tom Holland je v psychologickém thrilleru hlavní podezřelý

Přeplněný pokoj: Tom Holland je v psychologickém thrilleru hlavní podezřelý | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 11 obrázků
Je Hollandův protagonista kriminální komplic, oběť komplotu nebo snad manipulátor v pozadí? Pusťte si trailer.

Streamovací služba Apple TV+ startuje 9. června 2023 nový psychologický kriminální thriller. Novinka se jmenuje Přeplněný pokoj (The Crowded Room) a hlavní roli ztvárnil Tom Holland. Ten je světu známý jako Spider-Man a velkofilmovou zábavu si vyzkoušel také v Dolittleovi či Uncharted. Tom se ale snaží vystupovat také v náročnějších rolích. Před dvěma lety se představil jako voják s PTSD ve snímku Cherry, teď se pro změnu přesunul do televize, kde v současnosti vzniká největší množství „zábavy pro dospělé“, tedy dramatických příběhů postavených na ději a postavách, které se zároveň neřadí mezi artovou tvorbu určenou pro klubové či festivalové publikum.

V limitované sérii hraje Tom Dannyho Sulivana, muže, který byl roku 1979 v New Yorku zadržený kvůli tomu, že byl zapletený do násilného zločinu. Skrze výslechy vedené vyšetřovatelkou Ryou Goodwyn (Amanda Seyfried) se postupně dozvídáme podrobnosti o Dannyho dosavadním životě, který jej formoval a vedl až k osudovým událostem, z nichž si toho podle svých slov moc nepamatuje.

Série vychází ze skutečných událostí, potažmo z knihy Daniela Keyese. Ve starším článku jsme rozebírali, co se před lety zhruba stalo, takže pokud vám nevadí, že se dozvíte, kam má seriál nasměřováno, můžete se o pozadí celého příběhu dozvědět víc a doufat spolu se mnou, že tvůrci přistoupili ke skutečným událostem patřičně citlivě.

Krom ústřední dvojice ve snímku dále vystupují Emmy Rossum, Sasha Lane či Will Chase. Autorem seriálu je Akiva Goldsman (Já, robot, Čistá duše). Hlavním režisérem je Kornél Mundruczó (Bílý Bůh, Střípky ženy).

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu