Herečka Shannen Doherty odhalila, že se jí rakovina rozšířila do mozku

Herečka Shannen Doherty odhalila, že se jí rakovina rozšířila do mozku | Fandíme seriálům
Fox
Doherty veřejnosti přiblížila svůj zdravotní stav.

Herečka Shannen Doherty to už osm let nemá po zdravotní stránce jednoduché. V roce 2015 jí byla diagnostikována rakovina prsu. Prodělala mastektomii, ale nádor se rozšířil dál. Následovaly chemoterapie a ozařování a roku 2017 Doherty oznámila, že je nádor v remisi. V roce 2019 se však vrátil a dospěl do čtvrté fáze.

Před dvěma lety herečka v interview zachovávala pozitivní tvář a hovořila otevřeně o tom, že se dál snaží žít naplno, nemoci navzdory. Teď se Shannen podělila o letošní aktuality. Rakovina se jí rozšířila až do mozku. V lednu podstoupila vyšetření, z něhož teď sdílela na svém Instagramu silná videa.

Doherty nijak netajila slzy, které jí během vyšetření vyhrkly do očí. Vysvětlila, že krom strachu z vlastní nemoci jí nedělalo dobře ani vyšetření na CT skenu, protože trpí klaustrofobií. Krom toho v té době neprožívala zrovna lehké období života v osobní rovině (v dubnu se rozvedla), což jí jistě na kuráži nepřidalo.

Herečka pochválila své doktory a sdílením svých emocí potenciálně mohla dodat sílu někomu kdo prožívá obdobné potíže. O svojí aktuální prognóze neřekla nic, avšak na sociálních sítích čas od času dál sdílí fotky z různých společenských příležitostí a dál hraje, takže se zjevně dál drží své dosavadní filosofie, kdy si nehodlá nemocí nechat vzít chuť do života.

Titulní foto: Shannen Doherty v seriálu BH90210 z roku 2019

Zdroj: Shannen Doherty

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu