Berlín: Další vloupačka známého syčáka v novém traileru

Berlín: Další vloupačka známého syčáka v novém traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Nestabilní požitkář z Papírového domu nám předvede, jak kradl za mlada.

Netflix zjevně jede ve dvou módech. Buď ruší nedokončené seriály po jedné, dvou sériích, anebo ždímá úspěšné značky do poslední kapičky. U Papírového domu platí druhá varianta. Krom korejského remaku vzniká také prequel zaměřený na Berlína (Pedro Alonso), jednoho z nejvýraznějších členů zlodějské bandy z Papírového domu.

Netflix aktuálně během propagační akce Tudum zveřejnil nový trailer, v němž titulární protagonista odhaluje loupež klenotů, k níž se chystá. Do jisté míry je vše při starém, když sledujeme detailní plánování, realizaci jednotlivých kroků a osobní vztahy do toho všeho zapletené. Zároveň jsou pohled patrné jisté odlišnosti od původního seriálu. Na první dobrou je zřejmý určitý „retro“ nádech, jistá „bondovská“ (luxusně-dobrodružně-romantická) stylizace, oproti celkem technickému a studenému feelu, o nějž usiloval Papírový dům. A zatím to vypadá, že prequel bude víc spoléhat na smysl pro humor. Bude z toho znovu hit? To teprve uvidíme.

Berlín ještě před událostmi „Papírového domu“ prožíval zlaté časy. Se svojí partou se tenkrát sešel v Paříži, aby naplánovali neuvěřitelně drzou loupež. V hlavních rolích Pedro Alonso, Michelle Jenner, Tristán Ulloa, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández a Joel Sánchez. Hlavními scenáristy jsou tvůrci původní série Esther Martínez Lobato a Álex Pina. Novinka dorazí v prosinci.

Podklady a foto: Tudum

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu