Full Circle: HBO zosnovalo zapeklitý únos – pusťte si trailery

Full Circle: HBO zosnovalo zapeklitý únos – pusťte si trailery | Fandíme seriálům
HBO Max
Zobrazit dalších 8 obrázků
Režisér Dannyho parťáků připravil pro televizi propletenec tajemství s výrazným hereckým obsazením.

V zámoří už se streamovací služba jmenuje Max, u nás je to prozatím pořád HBO Max, ale jakožto milovníci seriálů jistě chápete, o které platformě se bavíme. Podstatné je, že od 13. července na ní startuje nový kriminální thriller. Takových vzniká spousta. Tenhle však má prvotřídní obsazení, poutavý trailer a především jej natočil Steven Soderbergh.

Oscarový scenárista a režisér má na triku snímky jako Traffic – Nadvláda gangů, Erin Brokovich nebo Dannyho parťáci. V televizi se velice dobře předvedl historickým lékařským seriálem Knick: Doktoři bez hranic. Jeho nejnovější kousek se jmenuje Full Circle a autorem scénáře je Ed Solomon, který už se Soderberghem připravil experimentální Mozaiku, která byla nejprve uveřejněna jako interaktivní film. Krom toho Solomon napsal třeba také filmové Muže v černém, Charlieho andílky nebo Podfukáře.

Děj Full Circle je zasazený do současného New Yorku, kde budeme sledovat vyšetřování zpackaného únosu. Během šetření vyplavou na povrch dlouho skrývaná tajemství, jež propojují spoustu lidí z různých kultur a vrstev společnosti. Obsazení série je našlapané, když v hlavních rolích vystupují Zazie Beetz, Clare Danes, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder nebo Dennis Quaid. Koukněte na svižně střižený trailer a dolů do galerie na zveřejněné obrázky.

Podklady a foto: HBO Max

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu