Senna: Netflix zfilmuje život legendárního závodníka

Senna: Netflix zfilmuje život legendárního závodníka | Fandíme seriálům
Netflix
Brazilská legenda s pohnutým osudem vjede na obrazovky v chystané minisérii.

Pro Apple chystá formulový snímek Brad Pitt, Netflix se naopak spolehne na věhlas skutečné osobnosti, o níž bude vyprávět. Streamovací služba připravuje šestidílnou minisérii nazvanou jednoduše Senna, která se zaměří na slavného brazilského jezdce.

Ayrton Senna da Silva se narodil na začátku 60. let v Brazílii a minisérie se primárně zaměří na jeho profesionální závodnickou kariéru, zhruba od začátku 80. let, kdy se přestěhoval do Británie, až po jeho tragickou smrt během závodu velké ceny San Marina v roce 1994. Senna byl brazilským národním hrdinou, vyhrál řadu jednotlivých závodníků i tři celé ročníky Formule 1. Dodnes patří navzdory zkrácené kariéře k historicky nejúspěšnějším jezdcům a drží řadu dílčích rekordů. Byl to bouřlivák, kterému se nevyhýbaly potíže, známá byla především jeho řevnivost s oponentem Alainem Prostem.

Šestidílnou minisérii pro Netflix připravuje brazilský filmař Vicente Amorim (Yakuza Princess, Divize), na režii se podílí ještě Julia Rezende. Hlavní roli hraje Gabriel Leone (seriál Dom), vedle něj v seriálu vystupují Kaya Scodelario, Joe Hurst či Charlie Hamblett. Zatím nebylo oznámeno, kdy série bude k vidění.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu