Podvrženec: Pohádka pro dospělé se změní v horor

Podvrženec: Pohádka pro dospělé se změní v horor | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 7 obrázků
Už brzy na vašich obrazovkách začne temná pouť pokřivenou verzí New Yorku. Pusťte si trailer, seznamte se.

V září na Apple TV+ odstartuje nová minisérie Podvrženec (The Changeling), která divákům slibuje přinést „pohádku pro dospělé“. Hororové podobenství o rodičovství a odyseu napříč New Yorkem, tak jak jej neznáte. Když si pustíte níže přiložený trailer, ochutnáte novou sérii, z níž jsou cítit starodávné pohádky z dob, kdy ještě děti měly vystrašit. Magický realismus. Městská fantasy. Stephen King. Případě Pozůstalí a seriály obdobného naturelu.

Hrdiny příběhu jsou Apollo a Emmy. Apollo se neustále snaží Emmy pozvat na rande, ale ta odmítá. Po čase totiž hodlá na delší dobu odcestovat a nechce se vázat. Při své zahraniční cestě navštíví v džungli lagunu, před kterou jí lidé z okolí varovali. Na místě sídlí čarodějnice, která jí nabídne náramek z nitě a tři přání. Ta se splní, pokud nebude náramek přestřižen. Jenže když se Emmy vrátí do New Yorku a konečně se dá dohromady s Apollem, ten náramek přestřihne. Kolem páru se začnou dít zvláštní věci a Emma záhadně zmizí. Apollo se vydává na smrtelně nebezpečnou cestu skrz pokřivenou alternativní verzi New Yorku, o níž neměl tušení, že existuje.

Apolla hraje LaKeith Stanfield (Atlanta, Na nože), který je zároveň producentem série. Emmy ztvárnila Clark Backo (Letterkenny, Prezident v pořadí). Dále v sérii vstupují Adina Porter, Samuel T. Herring, Alexis Louder, Jared Abrahamson a Malcolm Barrett. Autorkou je Kelly Marcel (Venom 3, Cruella, Terra Nova). Hlavní režisérkou Melina Matsoukas (Queen & Slim, Beyoncé: Lemonade, Nesvá, Mistr amatér). Novinka startuje 8. září a to rovnou třemi epizodami. Zbylých pět bude uvedeno po jedné, vždy s týdenním odstupem. Seriál vychází z knižní předlohy od Victora LaValleho, která před čtyřmi lety vyšla i v češtině. Přehrajte si trailer a koukněte dolů do galerie na fotky.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu