Láska je slepá: Pátá řada dorazila na Netflix

Láska je slepá: Pátá řada dorazila na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 41 obrázků
Milostné trojúhelníky i soutěžící, kteří se znají z minulosti, anebo 5. řada Love Is Blind slibuje mnohá překvapení.

Příznivci romantiky se dočkali. Na Netflix dorazila už pátá řada reality show Láska je slepá. Zatímco většina reality show vyrábí pouze rychlokvaškové románky, které pár dní po skončení natáčení krachnou, Love Is Blind krom zábavy opravdu přináší lásku svým účastníkům. Z dosavadních čtyř řad je do dnešního dne stále pohromadě sedm párů, což na zábavnou randící TV show není vůbec špatný výsledek.

Uvidíme, jak na tom bude nová řada po stránce lásky, nicméně z hlediska zábavy by to nemuselo vůbec být špatné. Tvůrci slibují, že pátá řada bude zatím ze všech nejméně předvídatelná a nabídne nejvíc překvapení. Dva soutěžící například zjistí, že se znají už z minulosti, čekají nás milostné trojúhelníky, příbuzní, kteří celý experiment silně zpochybňují a překvapivě obyčejné obsazení, které obsahuje nižší procento modelek a osobních trenérů, než bývá v podobných soutěžích obvyklé.

Už v tuhle chvíli jsou venku první čtyři epizody. Za týden budou uvedeny další tři, za dva týdny následující dvě a konečně 13. října dorazí slavnostní finále.

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu