The Vanishing Triangle: V detektivním thrilleru se záhadně začnou ztrácet mladé ženy

The Vanishing Triangle: V detektivním thrilleru se záhadně začnou ztrácet mladé ženy | Fandíme seriálům
SundanceNow
Zobrazit další 1 obrázek
Nový televizní seriál se inspiruje skutečnými případy zmizení, které nikdy nebyly vysvětleny.

Blíží se nový seriál The Vanishing Triangle (zhruba „Trojúhelník zmizení“). Ten je inspirovaný skutečnými událostmi z Irska. Jako „irský trojúhelník zmizení“ tamní média označují oblast, ve které se od konce 80. do konce 90. let záhadně ztratilo několik žen. Několik dalších žen bylo ve stejné oblasti nalezeno mrtvých. Všechny byly ve věku zhruba od dvaceti do čtyřiceti. Všechny zmizely nečekaně a náhle a navzdory rozsáhlým pátráním se u žádné z nich nepodařilo vypátrat, co přesně se jim stalo. Podle nejpopulárnější teorie v oblasti řádil v daném období sériový vrah, ale prokázáno to nikdy nebylo.

Seriál The Vanishing Triangle pojednává o ivestigativní reportérce Lise Wallace. Poté, co napíše a zveřejní článek o vraždě vlastní matky, začnou se záhadně ztrácet mladé ženy. Lisa spolu s detektivem Davidem Burkleym vyšetřuje jednotlivá zmizení napříč Irskem a zabiják se jí mezitím zpovzdálí vysmívá. Mohl by to být ten samý, co před dvaceti lety zavraždil její mámu?

Lisu hraje India Mullen (Into the Badlands, Krypton, Normální lidi), detektiva Allan Leech (Panství Downton, Řím). Dále v seriálu vystupují Adam John Richardson a Claire O’Donovan. Autorem je Ivan Kavanagh (Son, Nezestárneš), režisérem Imogen Murphy (Fotografie zemřelých). Seriál bude uvedený na službě SundanceNow 26. října, uvidíme, zda sérii zakoupí i nějaká služba dostupná u nás.

Podklady a foto: SundanceNow

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu