Vlajka smrti: Začíná 2. řada parádní pirátské komedie

Vlajka smrti: Začíná 2. řada parádní pirátské komedie | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 13 obrázků
Taika Waititi se vrací na HBO jako zlotřilý pirát, který zatouží po lásce a rozmanitějším životě.

Loni nám HBO nabídlo komediální sérii Vlajka smrti (Our Flag Means Death). Bláznivý příběh volně inspirovaný skutečnými událostmi nám představil Steda Bonneta, zámožného šlechtice z 18. století. Stede je znuděný životem s manželkou a dětmi a většinu času tráví čtením dobrodružných příběhů. Rozhodne se koupit loď, najmout posádku a stát se pirátem. Rychle ale pochopí, že jeho romantické představy se od drsné reality dost liší. Před jistou smrtí jej zachrání jen setkání se slavným pirátem Černovousem, který ve Stedovi nachází fascinující zpestření svého stereotypního zločineckého života.

První řada končila poté, co se Stede rozhodl vrátit ke svojí ženě. To Černovouse zdrtilo a přimělo k tomu, aby se znovu vrátil ke svému hrozivému staršímu já. Stede mezitím stačil pochopit, jak mu Černovous chybí, ale než se k němu mohl vrátit, byl jeho milovaný muž dávno v tahu. Druhá řada navazuje na tu první po té, co uplynul nějaký čas. Stede se stále snaží najít Černovouse, ten mezitím vlévá svůj zármutek do brutálního plenění a vraždění, jaké od něj zatím posádka dosud neviděla. Podle vrchního scenáristy Davida Jenkinse se Stede a Černovous v první řadě učili, jak milovat. V té druhé se učí, jak se vyrovnat se zlomeným srdcem.

V hlavních rolích se vracejí Rhys Darby, Taika Waititi, Ewen Bremner, Con O'Neill, Joel Fry, Samson Kayo, Nathan Foad, Vico Ortiz, Kristian Nairn, Matthew Maher, Guz Khan, David Fane, Nat Faxon či Samba Schutte. Recenze jsou pozitivní, máme se těšit na další porci špičkové komedie, jakou nabídla první řada. Zároveň se Vlajka smrti může pochlubit tím, že dokáže překvapit a vymykat se diváckým očekáváním.

HBO od 5. října nabízí první tři epizody. Celkem má druhá řada osm dílů. Další dva dorazí 12. října, další 19. října a finále je naplánováno na 26. října.


Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu