The Curse: Natáčení reality-show obrací Emmě Stone život naruby

The Curse: Natáčení reality-show obrací Emmě Stone život naruby | Fandíme seriálům
Paramount
Zobrazit dalších 10 obrázků
Milovník trapna Nathan Fielder a autor nervózních napínáků Benny Safdie společně zplodili chválený seriál.

Emma Stone by klidně mohla mít skvostnou hvězdnou kariéru klasického hollywoodského střihu. Ve filmech jako Superbad nebo Panna nebo orel začínala jako sympatická holka od vedle. V Amazing Spider-Manovi si vyzkoušela akční velkofilmy, v Bláznivé, zatracené lásce romanci. Spolu s La La Landem přišla klasická oscarová látka, kde nechybí zpěv a nostalgie po starých časech. Emma nicméně prokázala, že se ráda baví a vítá výzvy. Užívá si role ve filmech podivína Yorgose Lanthimose, s nímž už natočila Favoritku a také letošní Chudáčky, kde řádí jako uměle vytvořená bytost, co poznává svět.

Ne zcela běžnou seriálovou tvorbu si zkusila už v Maniakovi a teď další výzva přichází spolu s minisérií The Curse. Tu připravili společně Nathan Fielder a Benny Safdie, což už samo o sobě signalizuje, že nemůže jít o konvenční podívanou. Nathan Fielder se proslavil svérázným konceptem Nathan for You, kde ve svém pseudodokumentárním pořadu s kamennou tváří dává podnikatelům ty nejpošahanější možné rady. Benny Safdie spolu s bratrem Joshem natočil dobře přijaté špinavé kriminálky Drahokam a Dobrý časy, které ukázaly divákům v celkem nezvyklých polohách Adama Sandlera a Roberta Pattinsona.

The Curse pojednává o novomanželích Whitney a Asherovi Siegelových. Ti se přestěhují do malého města v Novém Mexiku a snaží se zprovoznit svůj vysněný ekologický dům. Vše se ještě zkomplikuje, když se jejich příběh rozhodne vyždímat excentrický televizní producent Dougie. Whitney s Asherem se postupně zaplétají do stále složitějších etických a morálních otázek a při tom se ještě snaží udržet při životě vlastní vztah.

Emma hraje Whitney, Nathan Ashera a Benny Dougieho. Doplňují je GiGi Erneta, Corbin Bernsen, Barkhad Abdi či Constance Shulman. Recenze jsou pozitivní, chválí seriál za funkční žánrový a pocitový mix. Série dovede rozesmát, nabídnout zajímavý společenský komentář i zahřát u srdíčka. Někdy se při sledování postav cítíte trapně, jindy vás odpuzují, případně nastavují zrcadlo. Celé to dává dohromady výraznou kombinaci příchutí, která některým divákům silně nesedne, ale jiní si rochní.

Už teď jsou venku tři epizody a do konce roku bude k dispozici ještě pět dalších.

Podklady a foto: Paramount

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu