Vigil: Vyšetřovatelé z ponorky se vrátili s 2. řadou

Vigil: Vyšetřovatelé z ponorky se vrátili s 2. řadou | Fandíme seriálům
BBC
Zobrazit dalších 6 obrázků
Při testování dronu zemře několik vojáků. Stopy vedou vyšetřovatele do Perského zálivu.

Před dvěma lety britská BBC uvedla seriál Vigil. Ten byl slušně přijatý a diváci si užívali policejní vyšetřování vraždy uzavřené do klaustrofobického prostředí vojenské ponorky. Případ byl vyřešený, takže ve druhé řadě se Amy Silva pouští do úplně nového vyšetřování. Tentokrát se z moře přesouváme do vzduchu.

Britské letectvo zkouší prototyp nového bojového dronu. Předváděčka se ve Skotsku vymkne kontrole několik vojáků zemře. K vyšetřování je povolána detektivka Silva se svým týmem. Stopy je zavádějí na leteckou základnu Al-Shawka ve fiktivním království Wudyan, což je kontroverzní spojenec Británie v Perském zálivu. Tam se pomalu rozplétá širší spiknutí, v němž jsou zamotaný současný wudyanský režim, britská vláda a soukromý výrobce dronů.

Podle recenzí druhé řadě výrazně chybí klaustrofobické prostředí ponorky první řady a celkově jde o slabší zážitek. Nicméně dle některých kritiků je to pořád docela slušná detektivní zábava. Všechny díly už jsou venku, tak si s VPNkou můžete udělat vlastní obrázek. Oficiálního distributora zatím druhá řada v Česku nemá. Tu první nabídla Česká televize, tak třeba čase dokoupí i tu aktuální druhou.

Autorem seriálu je Tom Edge. V hlavních rolích vystupují Suranne Jones, Rose Leslie, Gary Lewis, Orla Russel, Dougray Scott, Romola Garai nebo Amir El-Masry. Zveřejněno je už všech 6 epizod druhé řady.

Podklady a foto: BBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu