Pravidla zločinu: Tvrdí vyšetřovatelé řeší obří loupež

Pravidla zločinu: Tvrdí vyšetřovatelé řeší obří loupež | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Netflix přinesl velkou kriminální sérii, s rozsáhlým pátráním a spoustu akce.

V roce 2017 skupina lupičů z Brazílie vyloupila v paraguajském hraničním městě Ciudad del Este ředitelství bezpečnostní přepravní společnosti. Odnesli si několik milionů dolarů v hotovosti. Šlo o první velkou mezinárodní loupež, kterou spáchali Brazilci. První, při které brazilská federální policie vedla vyšetřování. Za pomoci forenzních důkazů se podařilo zadržet několik desítek pachatelů a odhalit řadu členů organizovaného zločinu v Brazílii. Případ volně inspiroval akční kriminální thriller Pravidla zločinu (Criminal Code / DNA Do Crime).

Hlavním hrdinou seriálu je policajt Benício, se kterým není lehké pořízení. Často porušuje pravidla a je to vlk samotář. Má to svůj důvod: Před časem přišel o parťáka, jehož zabili poblíž paraguajské hranice, kde došlo k velkému útěku vězňů. Když za hranicí dojde k velké ozbrojené loupeži, Benício si je okamžitě jistý, kdo za ní stojí – Sem Alma, jenž zřejmě může i za smrtí jeho partnera. Společně s novou kolegyní Suellen jsou odhodlaní případ vyšetřit a neváhají přitom ohýbat pravidla. Pečlivá práce policistů z obou zemí umožní sesbírat velké množství vzorků DNA, které paraguajskou loupež spojí s dalšími zločiny v Brazílii a odhalí ještě rozsáhlejší plán, co zločinci z obou zemí přepravují.

Režisérem je Heitor Dhalia (A Divisão, O Arcanjo Renegado), scénáře napsali Bernardo Barcellos (I Wanna Have One Million Friends), Leonardo Levis (Ela e Eu) a Bruno Passeri (Rotas do Ódio). V hlavních rolích vystupují Rômulo Braga, Maeve Jinkings a Thomás Aquino. Všechny epizody jsou už teď dostupné na Netflixu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu