Láska je slepá: Šestá řada romantické show vtrhla na Netflix

Láska je slepá: Šestá řada romantické show vtrhla na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 36 obrázků
Další skupina singlů mluví do zdi, aby našli své životní lásky.

Netflix s reality-show Láska je slepá (Love Is Blind) trefil jackpot. Natáčení zřejmě nebude nejdražší, navíc je koncept univerzální. Streamovací služba už nabídla tři různé mezinárodní verze a v přípravě je hned několik dalších. A ani původní americká verze rozhodně neztrácí dech. Ve středu odstartovala už její šestá řada.

Tentokrát jsou hrdličky z města Charlotte v Severní Karolíně. Ve středu 14. února Netflix vypustil prvních šest epizod, 21. února přijdou další tři, potom 28. února další dvě a 6. března následuje epizoda dvanáctá – velké finále, kde uvidím, zda se některé z párů nakonec sezdaly nebo ne. Jako vždy moderují Nick a Vanessa Lachey.

Předchozí řada byla hodně kontroverzní. Do konce došlo extrémně málo dvojic. Jeden pár byl z páté série kompletně vystřižený, produkce byla účastníky obviněna z toho, že umožnila (nebo dokonce podporovala) extrémně toxické, až ubližující chování některých některých jedinců vůči ostatním. I přímo na obrazovce byla pátá řada snad bulvárnější, než kterákoliv předtím.

Možná se produkce zalekla a chtěla se pojistit proti tomu, aby se podobná shitshow neopakovala. Tak na mě osobně alespoň působí v úvodních epizodách nové obsazení: Jako by se tentokrát produkce pokusila obsadit daleko víc běžných lidí, kteří se opravdu chtějí seznámit a ne jen nahnat „slávu“ a followery na své sociální sítě. Pokud nicméně sledujete Love Is Blind kvůli pikantním momentům, nad kterými budete kroutit hlavou, tak se nemusíte bát, pořád jich je v šesté řadě Love Is Blind spousta a zdá se, že v příštích týdnech budou přibývat.

Koncept reality show Láska je slepá (Love Is Blind) je jednoduchý.. Přesně podle názvu se účastníci show vzájemně nevidí, pouze si mohou povídat přes zeď. Má se tak odfiltrovat povrchní atraktivita a nezadaní lidé mají zjistit, zda si s protějškem sedí na osobnostní úrovni. Pokud si i bez očního kontaktu dokážou říct společné „ano“, pošle je produkce na dovolenou, kde mohou zjišťovat, zda funguje i vzájemná fyzická přitažlivost. A konečně v samotném závěru spolu soutěžící pod dohlede kamer nějakou dobu randí v běžném životě. Tedy při chození do práce, za setkávání s rodinou a přáteli apod. Vše vrcholí před oltářem, kde se ukáže, zda se páry v rámci show rovnou také sezdají.

Podklad a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu