Bažina: Na Netflix dorazil nový detektivní případ ze střední Evropy

Bažina: Na Netflix dorazil nový detektivní případ ze střední Evropy | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 7 obrázků
Z Česka přišla Metoda Markovič, ze Slovenska Válka policajtů a své si řeknou i polští vyšetřovatelé. Hurá do devadeástek.

Jestli patříte mezi příznivce detektivek zasazených do středoevropského prostoru, máte aktuálně žně. Na Voyu běží Metoda Markovič: Hojer, v kinech je Válka policajtů anebo Manželé Stodolovi. Tím to nekončí. Už teď můžete zamířit na Netflix, kde na vás čeká už třetí řada seriálu Bažina (Rojst).

Ten původně odstartoval už v roce 2018 a své první vyšetřování zasadil do 80. let minulého století. Před třemi lety tu byla druhá řada, zasazená do roku 1997 a teď je tu řada třetí, pojmenovaná Bažina: Milénium. Opět jsme v blíže nespecifikovaném okresním městě na západě Polska, kde se blíží přelom tisíciletí a lidé jsou z z nevyhnutelných změn nervózní.

Do města přijíždí výrazná tvář polského byznysu, proběhne několik děsivých únosů, v hotelu Centrum dojde během narozeninové oslavy k brutální vraždě místní nastrčené figurky a vyšetřování vázne kvůli jazykové bariéře. V grontském lese se najde kostra ženy s výrazným přívěskem na krku, která se všemi ostatními skutečnostmi nějakým způsobem souvisí. Kdo za tím vším stojí? K rozřešení případu se bude třeba vrátit do 60. let, kde se nachází klíč k rozluštění úplně všeho.

V hlavních rolích se vracejí Andrzej Seweryn jako novinář Witold Wanycz, Dawid Ogrodnik jako novinář Piotr Zarzycki, Zofia Wichłacz jako Piotrova manželka Teresa Zarzycka, Piotr Fronczewski jako manažer hotelu Central, Magdalena Różczka jako policejní inspektorka Anna Jass a Lukasz Simlat jako šéfinspektor Adam Mika. Režíruje Jan Holoubek, spolu se kterým napsal scénáře Kasper Bajon. Všechny díly třetí řady, stejně jako všechny dosavadní díly, jsou už v tuhle chvíli na Netflixu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu