American Horror Story: Delicate – 12. řada je zpátky se závěrečnými díly

American Horror Story: Delicate – 12. řada je zpátky se závěrečnými díly | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 12 obrázků
Seriál známý svou touhou šokovat dokončuje příběh okultního těhotenství.

Loni na podzim populární hororový seriál American Horror Story uvedl už svou 12. řadu, s podtitulem Delicate. Kvůli hollywoodské stávce scenáristů se sérii nepodařilo včas dokončit, a tak na podzim bylo odvysíláno pouze pět epizod. Teď od začátku dubna se vysílají zbývající čtyři epizody.

Na podzim byl divákům představen příběh hollywoodské herečky Anny Alcott (Emma Roberts), která se snaží otěhotnět a zároveň touží po Oscarovi. Postupně má pocit, že ji někdo sleduje, a že když konečně čeká dítě, není všechno tak docela v pořádku. Souběžně se odvíjí příběh čarodějnického kultu, který stojí v pozadí všech událostí. V nových epizodách se dál rozplétá pravda o podivném těhotenství, představuje se prastará historie čarodějnického sesterstva a předávání Oscarů se blíží.

V Česku American Horror Story nabízí služba Disney+. Tady je trailer závěrečných epizod:

Protagonistkou příběhu je herečka Anna, která touží po Oscarovi, ale také po miminku. Brzy ale začne mít pocit, že se jí v tom vnější síly snaží zabránit. Je paranoidní, nebo ji skutečně někdo sleduje a hází klacky pod nohy? Když konečně otěhotní, tak záhy potratí. Zároveň ale stále má pocit, že uvnitř ní něco žije…

Annu ztvárnila Emma Roberts, jejího manžela Matt Czuchry. V dalších rolích vystupují Kim Kardashian, Cara Delevingne, Billie Lourd, Denis O'Hare, Leslie Grossman nebo Michaela Jaé Rodriguez. Série vychází z románu Delicate Condition od Danielle Valentine. Dvanáctou řadu připravili Ryan Murphy a Halley Feiffer.

Podklady a foto: FX / Disney

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu