10 nejlépe placených televizních hereček roku 2016

10 nejlépe placených televizních hereček roku 2016 | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 20 obrázků
Jak si vedou televizní herečky oproti svým kolegyním z filmového průmyslu?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3

Že se seriály měrou diváckého zájmu vyrovnaly filmům můžeme vidět i na výši výplat televizních herců a hereček. Obdobně jako u filmů přinesl nedávno magazín Forbes i žebříček nejlépe placených televizních celebrit. Opět platí, že uvedené cifry jsou nezdaněné a před proplacením osob z hereččina okolí (manažeři, právníci apod.). Informace jsou z rozmezí června 2015 a června 2016 a jsou získané z rozhovorů, webů (jako například IMDB a Box Office Mojo) a od lidí z jednotlivých produkcí či televizních stanic.

10. Julie Bowen ($10 milionů) Jedné z ústředních tváří oblíbeného amerického seriálu Taková moderní rodinka dopomohlo k desátému místu hraní v reklamách na kosmetické výrobky společnosti Neutrogena. Letos bude Julie ještě k vidění v komediální novince Better Things.

9. Julianna Margulies ($10,5 milionu) Letošní závěrečná sedmá řada seriálu Dobrá manželka znamenala pro Juliannu Margulies, představitelku hlavní role, extra vysokou výplatu, jež ji dokázala dostat do TOP desítky. Žádný nový projekt v blízké době tato americká herečka zatím oznámený nemá. Na jaro 2017 má ale vyjít spin-off zmíněné Dobré manželky, v kterém by se Julianna mohla, ale nemusí, objevit.

8. Priyanka Chopra ($11 milionů) Jediná bollywoodský herečka na seznamu se do podvědomí mezinárodních diváků dostala loni v novém špionážním seriálu Quantico, jehož druhá řada odstartovala před pár dny. Kromě toho je pořád k vidění v indických filmech (naposledy Jai Gangaajal a Bajirao Mastani) a v příštím roce bude hrát po boku Dwaynea Johnsona ve filmové verzi Pobřežní hlídky. A aby toho nebylo málo, tak nedávno získala dohodu o propagaci indického pití Appy Fizz, za což dostala sedmimístnou částku.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu