Kam bude ve druhé řadě směřovat Jessica Jones

Kam bude ve druhé řadě směřovat Jessica Jones | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Vrchní scenáristka promluvila o budoucnosti druhého nejstaršího Marvel seriálu z Netflixu.

Momentálně se to v netflixové části Marvelu novinkami jen hemží. Nový seriál Luke Cage už sbírá kladné ohlasy, stejně jako jeho předchůdci Daredevil a Jessica Jones. Defenders už ohlásili hlavní záporačku a start natáčení a mj. bylo také stanoveno datum vypuštění posledního člena do budoucí týmovky – Iron Fist bude mít premiéru v březnu příštího roku.

Je jasné, že nejbližší zprávy ze seriálového světa Marvelu tedy budou převážně o Iron Fistovi a Defenders, avšak  hlavní scenáristka Melissa Rosenberg prozradila také pár informací o chystané druhé sérii Jessicy Jones. Melissa se rozpovídala o tom, jak na tom Jessica bude po psychické stránce a nakolik se změní práce s vedlejšími postavami.

„Měla v hlavě zmatek ještě předtím, než přišel na scénu Kilgrave, takže ve druhé sérii se pokusíme zjistit, jaká by mohla být její další cesta. Naučila jsem se už z práce na Dexterovi, že můžete postavu vyvinout, ale nikdy ji nechcete vyléčit. U Dextera v momentě, kdy by začal cítit vinu nebo akceptoval, že je špatný, tak je konec seriálu. Už by dál nebyl sociopat. To samé by pro nás platilo, kdyby se Jessica dokázala nějak vzpamatovat ze škod, které byly na ni spáchány. Lidé se prostě jen tak nezahojí. Trauma je obrovskou součástí toho, jaká teď je,“ osvětluje Rosenberg situaci.

Zajímavé bude také sledovat, jaké nové vedlejší postavy se objeví na scéně. Luke Cage už má vlastní seriál, Kilgrave taky nebude z pochopitelných důvodů přítomen…to vše ale hraje více do karet ještě většímu rozvoji vztahu mezi Jessicou (Krysten Ritter) a Trish (Rachel Taylor), jejichž vzájemné pouto udělalo na diváky dojem.

„Vytvořit takové ženské přátelství bylo jednou z nejúžasnějších věcí na celém seriálu. Je to o vztahu s její nejlepší kamarádkou, její (nevlastní) sestrou. Moc se mi líbilo, jak reálný a upřímný vztah to byl. Podle mě lidé hodně vnímali, když viděli ženské přátelství, které není perfektní. Nikdy spolu nemluvily o botách nebo o chlapech. Jejich vlastní příběh je sám o sobě dostatečným vyprávěním, a to je podle mě skvělé,“ rozplývá se nad vzájemným vztahem obou postav.

Závěrem se ještě Rosenberg vyjádřila ke spekulacím, jež tvrdí, že Jessica s Trish jsou expřítelkyně. „Někdy si myslím, že v tom hraje roli jakýsi chlípný podtext, ale nemohou být ženy prostě jen kamarádky? Já to cítím tak, že právě tohle je na jejich vztahu tak unikátní, že si jsou tak blízké. Podle mě se nemusí stát milenkami, ale jak se říká: člověk nikdy neví.“

Druhá řada Jessicy Jones se sice pomalu chystá, ale nejdříve se na Netflixu objeví na jaře 2018. Příští rok jsou totiž na internetové televizi naplánovány hned tři marvelovské seriály: Iron Fist, The Defenders a The Punisher.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Floki | 18.10.2016 10:21
Fimi - Plně souhlasim.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu