Živí mrtví: Proč musel/a zemřít právě XY

Živí mrtví: Proč musel/a zemřít právě XY | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Autor předlohy a producent seriálu Robert Kirkman vysvětluje, proč se bylo potřeba zbavit právě téhle konkrétní postavy.

Základní fakta jsou všem dobře známá. V první epizodě 7. řady seriálu The Walking Dead nový záporák Negan (Jeffrey Dean Morgan) zabil baseballovou pálkou dva z ústředních hrdinů - Glennna (Steven Yeun) a Abrahama (Michael Cudlitz). Mnozí fanoušci se jistě ptají, jestli by nestačila smrt Abrahama, popřípadě jestli by místo oblíbeného Glenna nemohl zemřít někdo jiný. Autor komiksu a jeden z producentů seriálu, Robert Kirkman, tvrdí, že jiná cesta prostě nebyla.

Glenn zemřel Neganovou rukou v legendárním stém čísle komiksové série. Seriál se od komiksů už nesčetněkrát odchýlil a filmaři to krátce zvažovali i v tomto případě, nakonec se ale usnesli, že tentokrát změna jednoduše nebyla možná. Glennova smrt totiž naprosto zásadně ovlivní celou řadu dalších příběhů. Zvlášť to samozřejmě poznamená jeho truchlící manželku Maggie (Lauren Cohan), která následně dá do pohybu množství klíčových událostí. Pokud by místo Glenna zemřel někdo jiný, bylo by potřeba předělat až příliš velké množství dějových linek a trajektorie nastolená předlohou by se začala sypat jako domeček z karet. Fanoušci komiksů tedy už tuší, co nás v budoucnosti čeká, my ostatní můžeme jen doufat, že následky Glennovy smrti budou stát za to.

Pro zajímavost doplňujeme, že epizoda The Day Will Come When You Won't Be byla druhým nejsledovanějším dílem celého seriálu (17,03 milionu diváků), hned po první epizodě 5. série, kdy se hrdinové taktéž dostali do zdánlivě bezvýchodné situace, když narazili na kanibaly z Terminu. Tehdy si premiéru naladilo rovnou 17.30 milionu diváků. Jako bonus přidáváme krvavou scénu s Neganem znovu natočenou s pomocí Lego figurek:

Zdroje: EW

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu