Prison Break: Nový trailer na seriálový návrat

Prison Break: Nový trailer na seriálový návrat | Fandíme seriálům
Zobrazit další 2 obrázky
Trailer s rekordní sledovaností slibuje starý známý Prison Break v moderním kabátku.

První trailer na obnovený Prison Break mnoho důvěry nevyvolal, ten druhý už je podstatně silnější v kramflecích. Ano, stále to vypadá, že se nevyhneme spoustě klišé, do kterých seriál po několikaletém utíkání z vězení před lety spadl, ale alespoň se podařilo dát upoutávce modernější střih. A diváci na trailer slyšeli. Během prvního dne si jej přehrálo 42 milionů diváků, což byl pro stanici Fox absolutní rekord.

Pátá série se odehrává řadu let po tom, co Michael Scofield zemřel a původní seriál skončil. Společně s jeho bratrem Lincolnem Burrowsem (Dominic Purcell) a životní láskou Sarou (Sarah Wayne Callies) se dozvídáme, že Michael (Wentworth Miller) je naživu. Michael pracoval pro „organizaci“, avšak byl podražený a skončí v jemenské věznici. Jeho rodina se to dozví a naplánuje ten vůbec největší útěk. Pomáhají staří známí Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) a C-Note (Rockmond Dunbar). Vrací se také Paul Adelstein jako Paul Kellerman. Původní obsazení doplňují Mark Feuerstein, Marina Benedict, Augustus Prew, Rick Yune a Steve Mouzakis.

Jako showrunner se vrací Paul Scheurig, u zrodu páté série však stáli Miller a Purcell, kteří si společně zahráli v seriálu The Flash a při té příležitosti si řekli, že by se k Prison Breaku rádi vrátili. Současné klima obnoveným premiérám přeje, a když Scheurig zjistil, že se podaří přesvědčit k návratu všechny klíčové herce, pustili se do natáčení. Točilo se asi 15 týdnů v Maroku a Vancouveru. Původně bylo v plánu deset epizod, ale nakonec zbyl čas jen na devět, tak se události dvou smrskly do jedné. A v devíti epizodách podle Scheuriga není čas na žádné kraviny. Máme se těšit na kompaktní, uzavřený příběh, tak snad to tak opravdu bude. Premiéra je naplánována na 9. 4. 2017.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

DM93 | 19.01.2017 21:16
Každý trailer... proč vyspoilerujou, že se dostane ven? Teď je veškeré napětí v... pryč!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu