Ztraceni ve vesmíru: Kultovní sci-fi klasiku čeká remake

Ztraceni ve vesmíru: Kultovní sci-fi klasiku čeká remake | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Seriál Lost In Space ze šedesátých let minulého století se dočká netflixovského nástupce s nabitým obsazením

Znovuzrození Lost In Space se motá po Hollywoodu od své béčkové filmové adaptace z roku 1998, která utržila celosvětově i přes svůj 80milionový rozpočet v kinech “jen“ 136 milionů dolarů. Až na konci roku 2015 při padesátiletém výročí seriálu Lost In Space byl, krom vydání všech 83 digitálně remastrovaných epizod na Blu-ray, ohlášen remake, který bude produkovat nekorunovaný král seriálové tvorby Netflix. Chvíli bylo ticho po pěšině, ale nyní seriál nabral většinu obsazení a se scénářem tvůrců fantasy filmů Matta Sazamy a Burka Sharplesse, kteří napsali loňský propadáky Bohové Egypta nebo Poslední lovec čarodějnic, je samotný Netflix spokojen, tudíž se dočkáme návratu této televizní klasiky již příští rok (přesné datum zatím nebylo uvedeno). První série bude mít 10 epizod.

Výkonnými producenty jsou Kevin Burns ze Synthesis Entertainment a studio Legendary TV Marca Helwiga a režiséra Neila Marshalla, který natočil na příklad brilantní 9. epizodu 4. řady Hry o trůny - The Watchers on the Wall nebo první díly seriálu Timeless. Právě N. Marshall je zvažován, coby první režisér nadcházejícího Lost In Space.

Nové Lost In Space má obsahovat spoustu narážek na původní seriál z 60. let a hlavní dějová linka se bude opět točit kolem rodiny Robinsonů, kteří jsou nuceni se v době krize spojit a společně bojovat o přežití v nepoznaném mimozemském prostředí, ale také proti svým vlastním démonům. Nová série bude mixem sci-fi, dramatu a komedie a bude cílit jak na fandy původního seriálu/filmu, tak na originálu neznalé diváky. Děj bude zasazen do roku 2049.

Celá rodina Robinsonů již byla obsazena. V roli Johna Robinsona se představí sympaťák Toby Stephens (Kapitán Flint z Black Sails), v originální sérii tuto roli astrofyzika a velitele expedice ztvárnil Guy Williams. Maureen Robinson si zahraje Molly Parker (Domek z karet, Goliath) v původní sérii tuhle nebojácnou kosmickou inženýrku představila June Lockhart. Potomky Johna a Maureen ztvární od nejmladšího po nejstaršího: Max Jenkins (Sense8), Mina Sundwall (Maggie má plán) a Taylor Russell (Falling Skies). Dalšími zúčastněnými jsou herci: Ignacio Serricchio (Sběratelé kostí) v roli drsného pašeráka Dona Westa a Raza Jaffrey (čvrtá sezóna Ve jménu vlasti) coby vzdělaný, arogantní Victor.

Žádné propagační materiály ještě uveřejněny nebyly. Pokud původní seriál a ani film neznáte, tak se koukněte na trailery pod článkem. Celé ohlášené obsazení můžete shlédnout dole v galerii.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu