Supergirl zná svého záporáka pro další řadu

Supergirl zná svého záporáka pro další řadu | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Dívka z oceli bude opět čelit ženské postavě, bude jí Reign.

Ve finále 2. série Supergirl jsme mohli vidět hned několik zajímavých momentů, jako třeba souboj Supergirl a Supermana, spolupráci jejich týmu proti invazi z Daxanu, finální bitvu mezi Karou a královnou Rheou, ale také nepřítele pro následující řadu.

Po té, co Supergirl obětovala svou lásku k Mon-elovi, aby zastavila invazi z Daxanu tím, že změní atmosféru, tak aby byla pro Daxany nehostinná, se svět vrátil do starých kolejí. Jen Kara je zlomená ze své ztráty, ovšem i tak se rozhodne dále pomáhat druhým jako Supergirl. A v samotném závěru poslední epizody, přijde na řadu scéna z Kryptonu, odehrávající se těsně před zničením celé planety. Ukáže se, že před zkázou této vyspělé civilizace odstartovala z povrchu ještě jedna záchranná loď. A právě v této lodi, byla k Zemi vyslána Reign.

Její přesný původ není znám, ví se pouze, že je vůdcem skupiny zvané Worldkillers, kterou vytvořili kryptonští vědci, včetně otce Kary, a každého jednotlivého člena této skupiny předělali během experimentů na živoucí zbraň. Je tedy dost dobře možné, že v seriálu se Reign bude chtít pomstít dceři muže, který z ní udělal něco nelidského. Seriálovou verzi postavy ztvární herečka Odette Annable, kterou jste mohli vidět například ve filmech Monstrum, Zase ona! nebo Ztracena v pustině.

Zdroj: The Wrap

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu