The Jetsons: Flinstoneovi z budoucnosti dostanou hraný remake

The Jetsons: Flinstoneovi z budoucnosti dostanou hraný remake | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Na seriálu se bude podílet Robert Zemeckis.

V 60. letech vznikl kreslený seriál The Jetsons, který byl jakousi variací na staré dobré Flintstoneovi, akorát se děj odehrával v roce 2062. Seriál nedosáhl tak velké oblíbenosti jako rodinka z doby kamenné, ale protože byl dělaný pro děti, které se na něj hromadně dívaly před tím než musely do školy, nějakou tu sledovanost si dokázal udržet. Od původního uvedení už se od seriálu o rodince z budoucnosti stihl odvinout TV film i cross-over se samotným Fredem Flintstonem. A teď ho čeká hraný restart. A u toho zaznělo i jedno zajímavé jméno.

TV line potvrdil že studio Warner Bros. připravuje restart seriálu a scénář k pilotu napíše Gary Janetti (Griffinovi). Takže naděje na dobrý scénář tu je. A k produkci se připojil Robert Zemeckis, režisér bijáků jako jsou Návrat do budoucnosti či Forrest Gump. A Robert bude výkonným producentem u projektu, kterým se prý částečně u dvojky Návratu do budoucnosti nechal inspirovat. Společně se Zemeckisem budou dále produkovat i Jack Rapke a Jackie Levine (Muž na laně, Spojenci).

Původní seriál se odehrával v roce 2062, ale nový restart přeskočí až do roku 2118 Takže bude poměrně zajímavé jestli tvůrci nechají vše při starém a nebo vymyslí pro hrdiny úplně nové prostředí. Zatím se neví, kdo bude pilotní díl režírovat nebo jestli by se toho ujmul sám Zemeckis. Ale rozhodně bude zajímavé vidět, jestli zapojení Zemeckise do projektu pomůže vdechnout novému seriálu nějaké svěží pojetí nebo půjde jen o to stejné zboží, jen v novějším obalu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu