Star Wars: Forces of Destiny startují již v pondělí

Star Wars: Forces of Destiny startují již v pondělí | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Zcela nový krátkomentážní animovaný projekt ze světa Star Wars je již za rohem.

Prázdniny jsou období, kdy se většina z nás dočká zaslouženého volna. Zároveň je to ale doba, kdy si většina seriálů dává pauzu. Proto fanoušky Star Wars jistě potěší, že přes prázdniny nás zabaví krátkomentážní animovaný seriál Star Wars: Forces of Destiny, který se soustředí na ženské postavy z různých časových období předaleké galaxie. Jelikož je tento nový animovaný projekt již opravdu za rohem, máme pro vás spoustu nových informací.

Forces of Destiny se začne vysílat již toto pondělí, 3.7. Ve své první epizodě se seriál zaměří na příběh Rey a BB-8 a vyplní tak mezeru v ději Epizody VII. Rey a BB-8 pojedou do stanice Niima, kde se později oba v Epizodě VII setkali s Finnem. Při své cestě se střetnou se zákeřným Teedem, který bude chtít spolu se svými poskoky dostat BB-8 zpátky po tom, co ho Rey zachránila z Teedovi sítě a vzala si ho k sobě. Tato epizoda nám tak ještě více prohloubí čerstvý vztah mezi Rey a dnes již velice oblíbeným kulatým droidem. Je také dobré zmínit, že Rey v této epizodě nadabovala její filmová představitelka Daisy Ridley. To všechno je ovšem jen pouhý začátek. Co nás čeká v dalších epizodách a koho v nich uvidíme?

Pokud jste fanoušky princezny Leiy, pak vás jistě potěší, že naši hlavní ženskou hrdinku původní trilogie uvidíme podle všeho minimálně ve třech epizodách. V jedné z nich bude Leia spolupracovat se Sabine Wren, kterou známe ze seriálu Star Wars: Povstalci. Následující epizoda s Leiou se bude odehrávat na povstalecké základně Hoth a vyplní tak mezeru během Epizody V. V poslední řadě se s Leiou uvidíme na planetě Endor z Epizody VI, přičemž zde by se nějakým způsobem měla objevit i Hera Syndulla, která je také ze seriálu Povstalci. Z dalších postav pak kromě Leiy dostanou své epizody nejen již zmíněná Sabine Wren, ale také Jyn Erso či velice oblíbená Ahsoka Tano, jejíž přinejmenším jedna epizoda bude zasazena do období Klonových válek. V seriálu se také objeví Maz Kanata z Epizody VII a Padmé Amidala, ta by ovšem měla prozatím zasáhnout jen do jedné z epizod, která bude věnována Ahsoce.

Na závěr přikládáme nově zveřejněný trailer, ve kterém si můžete všechny zmíněné postavy prohlédnout. Seriál poběží na youtube kanálu Disneyho a každá epizoda by měla mít přibližně kolem 4 minut. Těšíte se na Forces of Destiny a budete je sledovat?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

DanielFF | 02.07.2017 17:33
Mě se ta animace taky celkem líbí. Upřímně nechápu, proč na ní hodně lidí nadává.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu