Hra o trůny: 8. řada možná bude mít epizody délky filmů

Hra o trůny: 8. řada možná bude mít epizody délky filmů | Fandíme seriálům
I přes zkrácené epizody se možná dočkáme pořádného finále.

I přes zkrácené epizody se možná dočkáme pořádného finále.

O tom, že osmá a finální řada Hry o trůny bude se svými šesti epizodami dosud nejkratší ze všech, víme už nějakou dobu. Zkracováním si totiž prošla i řada sedmá, která už tak přišla o tři díly z tradičních deseti. Na rozdíl od té sedmé, kde si epizody vesměs zachovaly svou obvyklou délku kolem 60 minut, se ale v osmé budou nejspíš výrazně natahovat.

Informace se vyrojila na velké akci zaměřené jen a pouze na Hru o trůny s názvem Con of Thrones, a přinesla ji Paula Fairfield, která je zodpovědná za ozvučení velkého množství epizod pro seriál. Ta řekla, že podle toho, co sama ví, by 8. řada měla nabídnout epizody prakticky filmové délky a žádná z nich by neměla jít pod čas 80 minut! To je poměrně šokující informace, jelikož řada sedmá obsahuje takovouto epizodu pouze jednu, a to tu poslední. Fairfield dále dodala, že informaci máme ale přeci jen brát s rezervou, produkce na 8. řadě přece jen ještě ani nezačala a je tedy možné, že se věci změní. Chtěli byste vidět tyto masivní epizody v plné parádě, nebo vám více vyhovuje současný hodinový formát?

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Cougar | 20.07.2017 17:00
To říkali už o sedmý a první díl utekl sotva sem si sednul na gauč a klasicky se tam nic skoro nestalo :D seriál má prostě problém, strašně moc postav moc rozdělených dějových linek a ani ne za hodinu nemůžete vůbec nic stihnout. ...
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu