Gotham: Objeví se v seriálu Harley Quinn?

Gotham: Objeví se v seriálu Harley Quinn? | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
O přítomnosti Jokerovy vyvolené v seriálu máme nyní konečně jasno.

Harley Quinn, svým pravým jménem Harleen Quinzel, je bývalá psychiatrička, která podlehla „kouzlu“ svého pacienta, nechvalně proslulého Jokera. Harley můžeme znát z komiksů, her, z animovaných filmů a seriálů. Nejvíce se nám ale asi vybaví z loňského celovečerního filmu Sebevražedný oddíl, kde ji skvěle ztvárnila Margot Robbie. Nabízela se tak otázka, zda se tato postava představí i v Gothamu, který se na zrození všech možných padouchů z Batmanova univerza přímo specializuje. K postavě Harley Quinn má momentálně asi nejvíce blízko Barbara, která vzhledově i povahově odpovídá- je zkrátka trochu šílená. Jediné, co nesedí, je její jméno a věk, to ovšem fanoušky nijak zvlášť neodradilo, jelikož by to v seriálu nebylo poprvé, kdy si scenáristé něco trochu upravili podle sebe. Od druhé poloviny třetí série jsme dokonce dostávaly narážky, že by se Harley mohla ke konci série objevit. Jenže se neobjevila. Jak to tedy s Harley Quinn v Gothamu je? Producent seriálu John Stephens se k celé věci vyjádřil takto:

„Omlouvám se za nedorozumění, které v této situaci vzniklo. Když jsme mluvili o Harley Quinn, mluvili jsme o postavě velmi podobného typu, jako je Harley Quinn. Touto postavou je samozřejmě Barbara, které jsme se snažili vtisknout velmi podobnou charakteristiku. Harley Quinn jako takovou ale bohužel neuvidíme.“

Tato zpráva se tedy může zdát pro fanoušky jako zklamání a v určité míře také je. Když se ale nad tím chvíli zamyslíme, tak nepřítomnost postavy v seriálu vlastně dává smysl. Harley Quinn je totiž jediná postava, která ke svému vzniku potřebuje jednu již existující postavu- Jokera. Všichni záporáci, které jsme v seriálu již viděli a které ještě uvidíme, nepotřebují žádnou postavu, která je pro jejich zrození důležitá. Harley Quinn takovou postavu má. Obecně se předpokládá, že Jokerem v seriálu nakonec bude Jerome Valeska, jelikož narážek na něj jakožto na Jokera bylo ve třetí sérii hodně, jenže uvidíme někdy v seriálu toho Jokera, kterého známe? Uvidíme i ostatní záporáky již plně zrozené? To jsou otázky, na které znají prozatím odpověď snad pouze scenáristé.

Ovšem ani scénáristé nemohou mít v celé budoucnosti seriálu tak úplně jasno. Jak dlouho seriál poběží, závisí totiž především na jeho sledovanosti a i když není její vzrůst či pokles nikdy dopředu stoprocentně jistý, scenáristé se od těchto faktů musejí odrážet. Chci tím říct, že pokud by si seriál vedl ještě dlouho opravdu dobře, možná bychom se mohli dočkat i přímo Batmanovy éry a pak také přirozeně samotné Harley Quinn. To je ovšem otázka budoucnosti. Prozatím je jisté tedy pouze to, že Harley Quinn minimálně v současné době v seriálu očekávat nemáme.

Co říkáte na to, že se Harley Quinn v seriálu nakonec neobjeví? Berete logické vysvětlení, které z celé situace vyplývá, nebo byste Harley nějakým způsobem přece jen chtěli v seriálu mít?

Zdroj: Screen Rant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Tomas | 19.08.2017 13:19
Harley Quinn už mala byť predstavená v seriály Arrow, ale WB im v tom vtedy zatrhli. Ja by som skôr prívital, keby sa objavila práve Arrow.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu