Gotham: Profesor Pyg a jeho nepřátelé jdou do boje

Gotham: Profesor Pyg a jeho nepřátelé jdou do boje | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
Jaká byla poslední epizoda a co nás čeká příště?

V minulé epizodě Gothamu hrál hlavní roli zcela nový záporák, který si říká Profesor Pyg. Asi všichni se shodneme na tom, že tohoto záporáka se podařilo ztvárnit opravdu dobře. Profesor Pyg se od ostatních záporáků v Gothamu odlišuje výrazně nejen svým vzhledem, ale i svou osobností. Moc se mi líbil fakt, že se Pyg, alespoň prozatím, nesnaží být úplně zlý a svým velice zvráceným způsobem se pokouší dosáhnout jakési spravedlnosti v Gothamu. Velice vítaným krokem bylo i to, že se Pygovi podařilo uprchnout a jeho pobyt v seriálu tím pádem neskončil hned po jeho prvním dílu. Tato postava má tedy určitě velmi dobře našlápnuto a její vývoj v následujících epizodách bude určitě hodně zajímavý.

Kromě nováčka Pyga ovšem v minulé epizodě nezaháleli ani nám již známé postavy. Z hlediska intrik určitě nejvíce válela Sofia Falcone, které se opravdu skvěle daří omotávat si Tučňáka kolem prstu. Co na Tučňáka ve finále chystá a jak jej hodlá sesadit z jeho pomyslného trůnu, to je zaručeně jedna z těch nejočekávanějších událostí. Co se týče zábavy, o tu se primárně starala dvojice Hádankář, Grundy. Tvůrcům se podařilo vytvořit opravdu velice zajímavé duo, otázkou ovšem je, jak dlouhé bude mít trvání. Nabízí se možnost, že si Grundy časem vzpomene na svou minulost a to by pak jeho vztah k Hádankáři nabral výrazné obrátky. Každopádně, ať už se časem stane mezi těmito dvěma cokoli, bude to mít určitě grády. Mimo této dvojice opět dobře bavil Victor a také Bullock, u kterého nás ovšem nyní čekalo jedno nemilé překvapení. Když pomineme, že Bullock jen těsně vyvázl smrti, tak především jeho nedobrovolná a tajná spolupráce s Tučňákem byla velmi překvapující. Bullock k tomu byl sice donucen svými nadřízenými, nicméně i tak to pravděpodobně bude mít jistý dopad na přátelství mezi ním a Gordonem. O tom se koneckonců můžeme přesvědčit v promo videu na další epizodu. Co nás v ní čeká?

Vztah mezi Bullockem a Gordonem se skutečně vyostří, v zatím blíže neupřesněném konfliktu, do kterého se zapojí celá gothamská policie. Podle všeho to vypadá, že Gordon a jeho jednotka se zapojí do boje s poskoky Tučňáka, což je na základě událostí z minulé epizody právě to, co povede k roztržce mezi Gordonem a Bullockem. Mimo to se do hry znovu vrátí Bruce Wayne, kterého jsme v minulé epizodě neviděli. Pár dílů zpátky se Bruce naučil, že aby se neprozradil, musí velmi dobře využívat své „krytí“, tedy být lehce namyšleným miliardářem. S tím se ovšem začne pojit i další typický rys pro budoucího Bruce Waynea a to sice zájem žen. Možná ale nebude všechno nakonec tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. A kromě toho všeho se samozřejmě vrátí do hry náš nový padouch z minulé epizody, Profesor Pyg, který bude pokračovat v očištění gothamské policie, což vyprovokuje jeho nepřátele na všech frontách. Jak tohle všechno dopadne, to uvidíme v následující epizodě v pátečních ranních hodinách. Těšíte se?

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu