Temný případ nepřestává sypat herce z chystané 3. řady

Temný případ nepřestává sypat herce z chystané 3. řady | Fandíme seriálům
Zobrazit další 4 obrázky
Mezi téměř čistě mužské osazenstvo se, kromě dalších, zařazují i dvě herečky a výčet jmen díky tomu krásně rozkvétá.

Opakovat pořád dokola dříve zveřejněná jména snad už při kadenci nových a nových herců nemá smysl. Naposled jsme zažili lavinu hereckých posil začátkem týdne, takže kdo potřebuje osvěžit paměť, zajímavě se rozrůstající skupinu účastníků Temného případu naleznete zde.

Dnes nás čeká rovnou čtyřlístek jmen. Začneme něžným pohlavím, to znamená třicetiletou Sarah Gadon pro roli Elisy Montgomery a Emily Nelson jako Margaret. Důležitost jejich rolí vyzrazena nebyla. První zmíněnou můžete znát z kingovského seriálu 11.22.63 (Dallas 63), kde hrála po boku Jamese Franca nebo z filmu Drákula: Neznámá legenda. Druhá dívka v kariéře ztvárňuje spíš menší role a epizodní postavy. Nejinak to nejspíš bude i zde.

Druhou půli dnešní nálože tvoří Brandon Flynn (13 Reasons Why) a Michael Graziadei, který se, stejně jako Emily Nelson, toulá spíš malými rolemi. Ani o jejich postavách nebylo řečeno nic víc, než jména, tak aby bylo informacím učiněno zadost, chlapíci budou vystupovat pod identitami Ryana Peterse a Dana O’Briena.

Fotky každého z nich naleznete tradičně v galerii a my pevně doufáme, že kromě sbírání castingových drobků nám HBO brzy nadělí i nějakou větší zprávu. Přiložené video je scéna z první série točená na jediný záběr. Možná by se tvůrci mohli něčím podobným inspirovat i tentokrát, nemyslíte?

Příběh třetí sezóny Temného případu (True Detective) pojednává o děsivém zločinu v srdci ozarkské oblasti, který se táhne napříč dekádami a odehrává se ve třech oddělených časových rovinách. Role dvojice vyšetřovatelů zložitého případu si rozdělují Mahershala Ali a Stephen Dorff.

Zdroje: Deadline I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu