9 skvostných britských sitcomů zasluhujících pokračování

9 skvostných britských sitcomů zasluhujících pokračování | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 9 obrázků
Typický jak italské spaghetti westerny, argentinské telenovely, japonské anime a německé krimiseriály – britský sitcom. Které z těch, co zatáhly oponu, bychom rádi viděli zpět?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9

7. The Mighty Boosh

Nastíním situaci: Vince (Noel Fielding) a Howard (Julian Barratt), ústřední dvojka seriálu, sdílí prostor jednotlivých epizod převážně s mystikem Naboo z planety Xooberon a s Bollem – jeho gorilou. Příběhy, kterým jsou diváci vystaveni, se odehrávají třeba v Zoo nebo Nabooově (jak to správně napsat?!) bytě, ale není problém se pod svitem šlehačkovitého mluvícího měsíce podívat do kdejakých snových krajů. Cestuje se zde na létajícím koberci, zpívá se víc, než je třeba, kostýmů se vystřídá snad víc nežli v Pánovi prstenů a to celé v jakési zamlžené těžkopádné náladě s tryskajícími replikami, ze kterých jeden neví, jestli byly tím vtipem, který měl přijít, nebo ne.

Psychedelické vyznění po vizuální stránce, obsahově čirý nonsens, bizarní postavy. Po ukončení pořadu to aktéři přenesli do desítek živých vystoupení. Před dvěma lety se Fielding nechal slyšet, že s kolegou na něčem opět dělá, ale na pokračování to nevypadá. Jak sám s vtipem poznamenal: „Já a Julian jsme prostě začali – měli jsme velkou přestávku – nikdy jsme nebyli přátelé, snažíme se jimi být, protože bydlíme ve stejné ulici. Takže jsme se vídali celý ten čas a pak začali přemýšlet, že něco znova uděláme.“ Do dnešku však žádný projekt neohlásili.

Naopak Barratt v nedávné minulosti vyhlásil, že by byl pro další kolo vystoupení, nebo přímo film po vzoru Žluté ponorky. Jenže to byl zas vytížený na neurčito jeho kolega v pořadu o vaření. V blízké době tedy, bohužel, vzkříšení jejich halucinací není na pořadu dne.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Lukkin | 26.02.2018 17:33
Škoda že 3 a 4 řada partičky IT není s dabingem.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu