Živí mrtví: Dostaneme spin-off ze zimního prostředí?

Živí mrtví: Dostaneme spin-off ze zimního prostředí? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Diváci ztrácející zájem o seriál se mohou dočkat exotické náhrady.

Tvůrci stále dost oblíbeného seriálu o přežívání mezi nemrtvými zažívají poprvé za jeho vysílání výrazný pokles sledovanosti, a to nehezky strmý. Jednoduše řečeno, většina diváků poslední odvysílané série Živí mrtví jsou už jen ti nejvěrnější fanoušci a ti, kteří doufají v opětovný návrat seriálu na výsluní (jako já). Před pár lety zkusilo studio AMC vypustit na obrazovky spin-off, který se i přes počáteční negativní recenze nakonec uchytil a dnes se může pyšnit dokonce lepšími recenzemi, než hlavní seriál. A zdá se, že tento trend zavádění spin-offů přetrval a místo zapracování na hlavním seriálu se spíše dočkáme jeho další odbočky.

Seriál Živí mrtví už podle názorů většiny není to, co býval a výrazně se z něho vytratila nemalá část atmosféry. A tak je načase dát divákům něco nového a líbivějšího. Kdo si to myslí? Producent seriálu Greg Nicotero, který je zároveň fanouškem komiksové předlohy, by z ní chtěl divákům ukázat něco, co ještě seriál nepředvedl. Velmi si totiž pochvaluje příběhové části odehrávající se v zimním zasněženém prostředí. Možná to někomu může připadat trochu zvláštní, ale takový mrazivě hutný thriller ze severu by na obrazovkách klidně mohl fungovat.

Živí mrtví: 5 důvodů, proč je komiks lepší než seriál
 

Nicotero si přeje, aby se spin-off odehrával v odlehlejší části Ameriky někde na severu nebo konečně ukázat, jak si vedou lidé na domácí půdě, v Evropě. Což zatím dosavadní dva seriály neukázaly. Navíc by tu byla skvělá příležitost představení nového vzhledu zombíků, tzv. zmrzlých nemrtvých jejichž vzhled by mohl působit děsivěji, než už všem známá klasická podoba. Studiový hlavouni AMC si i přes stále větší neoblíbenost Živích mrtvích přejí bůh ví proč další spin-off a tohle je cesta, kterou by se určitě mohl vydat.

Co se týče mě, připadá mi to jako by tvůrci utíkali z potápějící se lodi a jejich řešením je utéct prostě na jinou, než aby zalepili díru, která způsobuje škody. Kdyby se pokusily více si lámat hlavu nad hlavním seriálem, udělalo by mi to radost větší, ale i tohle mi i tak přijde jako dobrý nápad. A co vy? Potřebujete další seriál z nového prostředí nebo byste radši vrátili kvality tomu dosavadnímu?

Zdroj: fandom

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu