Hra o trůny: Tvůrci hledají nové postavy, známe jejich popis

Hra o trůny: Tvůrci hledají nové postavy, známe jejich popis | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 5 obrázků
Natáčení osmé řady Hry o trůny je sice v plném proudu, tvůrci mají ale stále práce nad hlavu, a to i v oblasti castingu.

Fanouškovská stránka Watchers on the Wall přinesla před několika dny zprávu, podle které ještě nebyly zaplněny mezery v obsazení vedlejších rolí 8. řady Hry o trůny. Hledá se hned osm nových členů hereckého štábu, z nichž každý musí splňovat určité podmínky.

Na světlo pronikly amatérské záběry ze závěrečné bitvy GoT
 

Prvních pět postav má být zapojeno do silně improvizované konverzační scény zobrazující dohadování se o území. Bližší detaily o postavách nejsou známé, hlavní podmínkou role jsou výborné improvizační dovednosti. Charakteristiky dalších postav jsou ovšem konkrétnější: Silný voják, muž ve věku 30-40. Produkce hledá někoho, kdo zvládne fyzicky velmi náročné akční scény a má skutečné bojové schopnosti. Další postavou je mladá vesnická dívka ve věku 18-25 let. Její role bude mít rysy velmi typické pro Hru o trůny - v plánované scéně má být totiž násilně napadena a od pasu nahoru obnažená. A konečně, poslední novou postavou má být "hladce oholený truchlící muž" ve věku 30-40 let, který bude údajně důležitý v emočně velmi vypjaté scéně. Při výběru herce má být podmínkou to, že nebude "přehrávat".

Internet se samozřejmě již hemží všemožnými teoriemi, jakou roli (byť vedlejší) budou nové postavy v příběhu hrát. Ale ruku na srdce, všichni víme, že jejich první scéna může být zároveň jejich poslední.

V galerii si určitě nezapomeňte připomenout první oficiální plakát k 8. sérii Hry o trůny a také snímky z natáčení finální řady z chorvatského Dubrovníku, na kterých se nachází Jon Snow a Cerser Lannister.

Zdroj: Express 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu